Presència de films amb suport MEDIA entre els candidats als XV Premis Gaudí

L'Acadèmia del Cinema Català ha fet públics els films candidats a la XV edició dels Premis Gaudí. Entre les pel·lícules candidates figuren diversos títols amb suport d'Europa Creativa MEDIA

Per categories, aquestes són les pel·lícules amb suport MEDIA candidates a la XV edició dels Premis Gaudí:

Entre les pel·lícules candidates a la nominació a Millor pel·lícula de 2022 figuren:

Entre les pel·lícules candidates a Millor pel·lícula en llengua no catalana figuren:

Entre les pel·lícules candidates a Millor pel·lícula documental figuren:Entre els documentals candidats a millor documental 2022 figuren

Entre les pel·lícules candidates a ser nominades al Gaudí a la Millor Pel·lícula Europea, figuren els següents films amb suport MEDIA:

Entre els curtmetratges candidats figura: 

  • 'Sine die', de Camila Moreiras

Consulteu el llistat complet de pel·lícules candidates.

El 28 d’octubre, comença la primera ronda de votacions de la quinzena edició dels Premis Gaudí, que romandrà oberta fins al 2 de desembre. Seixanta-vuit títols (trenta-quatre llargmetratges de ficció, un d’ells animat; deu documentals; tres pel·lícules per a televisió; onze curtmetratges i deu films europeus) competiran enguany per les 25 estatuetes en la gran nit del cinema català, el 22 de gener de 2023. Els nominats i nominades es donaran a conèixer en una lectura pública a mitjans de desembre.

Aquesta quinzena edició dels guardons de l’Acadèmia incorpora tres noves categories: Millor guió adaptat (que es sumarà al de Millor guió original), Millor direcció novella i Millor interpretació revelació. A més, el Premi especial del públic s’obre a les finalistes a Millor pel·lícula documental i Millor pel·lícula d’animació, que hi optaran juntament amb les produccions nominades a Millor pel·lícula i Millor pel·lícula en llengua no catalana.

Els XV Premis Gaudí se celebraran el 22 de gener de 2023 a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya. 

Més informació

28/10/2022

Els XV Premis Gaudí se celebraran el 22 de gener de 2023 a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya.