Presentació del Fons de Coproducció Minoritària amb Catalunya a l’EFM de la Berlinale

En el marc del European Film Market 2021 de la Berlinale, el proper dimecres 3 de març a les 15.30h, es durà a terme la sessió online Minority Coproduction Fund with Catalonia. Panel and case studies, on es presentarà la nova línia de subvenció per a les coproduccions internacionals minoritàries que l'ICEC va posar en marxa l’any 2020, amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi creatiu, professional i artístic entre Catalunya i el món.

La presentació en línia sobre el Fons de Coproducció Minoritària amb Catalunya anirà a càrrec de Carlota Guerrero (Catalunya Film Commission) i Mar Medir (Catalan Films). 

Seguidament es durà a terme una taula rodona amb dos casos pràctics, beneficiaris de l’esmentat fons: el llargmetratge de ficció ‘Costa Brava, Líban’, de Mounia Akl (produït per Lastor Media, Snowglobe, Abbout Productions, Cinéma Defacto i Fox in the Snow); i el llargmetratge de ficció ‘Entre la vie et la mort, de Giordano Gederlini (produït per Fasten Films, Noodles Production i Frakas Production).

Els participants a la taula rodona seran:

I la moderació anirà a càrrec d’ Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

La sessió, organitzada conjuntament per Catalan Films & TV, Catalunya Film Comission i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, es podrà veure des del següent enllaç el dimecres 3 de març a les 15.30h.

25/2/2021

Minority Coproduction Fund with Catalonia. Panel and case studies es podrà veure en línia el dimecres 3 de març a les 15.30h des del següent enllaç.