Publicades les primeres convocatòries Europa Creativa MEDIA 2023

La Comissió Europea ha publicat sis convocatòries Europa Creativa MEDIA per donar suport al cinema i l'audiovisual per al 2023, una primera tanda que es complementarà en els propers mesos.

Amb un pressupost total de més de 180 milions d'euros en subvencions per al 2023, la secció MEDIA d'Europa Creativa continuarà promovent la cooperació transfronterera per augmentar les produccions audiovisuals i millorar la competitivitat de la indústria audiovisual europea als àmbits europeu i mundial. Les oportunitats de finançament donaran suport al desenvolupament, distribució i promoció d'obres europees, alhora que fomenten la innovació en l'entorn digital.

Les primeres convocatòries donaran suport al desenvolupament d'obres europees que inclouen pel·lícules, sèries, videojocs i contingut immersiu, la seva distribució tant en sales com a plataformes en línia, i el desenvolupament de l'audiència. Les organitzacions interessades poden trobar més informació als enllaços següents i començar la presentació de propostes el 20 d'octubre.

En els propers mesos s'anunciaran més oportunitats de finançament.

Més informació

18/10/2022

Més informació