Convocatòria per formar part de la xarxa Europa Cinemas - 2018

Fundada l’any 1992, amb el suport d’Europa Creativa MEDIA i el Centre Nacional du Cinema et de l’Image Animée (CNC), els objectius de la xarxa Europa Cinemas són:

Augmentar i diversificar la programació en sales i la freqüència de films europeus, prioritàriament no nacionals.
Promoure les iniciatives europees dels exhibidors adreçades al públic jove.
Desenvolupar una xarxa de sales d’exhibició que permeti accions conjuntes en els àmbits nacional i europeu.
Donar suport a les pràctiques innovadores de promoció de films i de comunicació amb el públic.

Candidatura per formar part de la xarxa:

El període de sol·licitud és de l'1 de juliol al 15 de setembre, per entrar a la xarxa a partir de l'1 de gener de 2018. La data límit per rebre les candidatures és el 15 de setembre. Les sol·licituds seran examinades amb el Comitè de Validació d'Europa Cinemas l'octubre de 2018.

Consulteu totes les bases en el següent enllaç
 
Condicions per presentar-s'hi:

Els cinemes que vulguin presentar-s'hi han d'assolir certs criteris (nombre d'entrades, de sessions i percentatge de pel·lícules europees no nacionals en la seva programació). Aquesta informació es troba disponible a les Línies Directrius.
 
Un cop la sala de cinema és part de la xarxa, pot accedir a un programa de suport, el qual pot ser d'entre 15.500 € (per a cinemes d'una sala) fins a 50.000 € (per a cinemes de 15 o més sales) anuals.
 
Aquelles sales que no se sentin preparades per entrar a la xara, poden igualment participar als programes de formació oberts d’Europa Cinemas, adreçat a tots els exhibidors d’Europa!

Més informació i instruccions a seguir per a presentar la candidatura.