Últims dies per inscriure's com a jurat del Premi del Públic Jove del Cinema Europeu

La Filmoteca de Catatlunya cerca joves d’entre 12 i 14 anys, amants del cinema, que el proper diumenge 5 de maig de 2019 (de 9.30h a 18.30h) vulguin fer de jurat al Premi de Cinema Jove Europeu, instituït per l’Acadèmia del Cinema Europeu, juntament amb joves de 55 ciutats i 34 països d'arreu d’Europa. La data límit per inscriure-s'hi és el proper 28 d'abril

El jurat jove haurà de triar, d'entre els tres films nominats, quin és el millor per rebre el premi a millor pel·lícula juvenil europea de l’any:

LOS BANDO, de Christian Lo, ficció. (Noruega/Suècia), que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament i als Agents de Vendes.
OLD BOYS, de Toby MacDonald, ficció. (Regne Unit/Suècia), que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. 
FIGHT GIRL, (Vechtmeisje), de Johan Timmers, ficció. (Holanda/Bèlgica)

Abans de cada projecció, els monitors i les monitores de Drac Màgic,  introduiran les pel·lícules, tot proposant tècniques per analitzar-ne les imatges i el contingut, i conduiran el debat després de cada visionat. Al final, quan el jurat les hagi vist totes tres, tindrà lloc la votació secreta.

L’acte de lliurament del Premi es podrà seguir a través del web yaa.europeanfilmawards.eu

Les projeccions seran en versió original subtitulades. Els joves esteu convidats a dinar a la Filmoteca i podeu anar acompanyats de dos adults que podran assistir a les projeccions, però no als debats ni al dinar.

L’actriu Mireia Oriol i l’actor Pol Hermoso participaran a la jornada explicant la seva experiència com a actriu de cinema, tv i teatre, als joves membres del jurat.

INSCRIPCIONS

Data límit: diumenge 28 d’abril de 2019

Envia un missatge electrònic a filmoteca.taquilla@gencat.cat  i nom i cognoms del  pare o mare o representant legal i les dades del/ de la menor:  nom, cognoms, edat amb el document d’autorització signat pel pare o mare o tutors legals i fotocòpia del seu DNI i emplenar l’enquesta que servirà per preparar el treball de dinamització de la jornada.,

El dia 5 de maig heu de portar l’autorització signada i fotocòpia del DNI dels tutors, si no l’heu enviat abans.

Les places són limitades i les inscripcions es realitzaran per ordre d’arribada, i no seran vàlides sense confirmació per part de la Filmoteca.

Els objectius de l’Acadèmia del Cinema Europeu, EFA, en instaurar el 2012 el Premi del Públic Jove, són promocionar l’accés dels joves a la cultura cinematogràfica europea i augmentar el seu interès i coneixement de la societat, la història i la diversitat de la cultura europea. Així com encoratjar la participació dels joves en un esdeveniment compartit de forma simultània en diferents ciutats europees i formar part activa en la comunitat europea.

L’Acadèmia del Cinema Català, membre de la xarxa d’acadèmies de cinema europeu, Film Academies Network, FAN of Europe col·labora en l'organització d'aquest acte.

Més informació

18/4/2019

El Premi de Cinema Jove Europeu és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Europeu i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La data límit per inscriure-s'hi com a jurat és el 28 d'abril de 2019.

Més informació

Notícia relacionada: Presenta el teu film a l’EFA Young Audience Award 2019