ANIDOX:LAB 2024 té oberta la convocatòria per a formació en projectes de documental d'animació en desenvolupament

ANIDOX:LAB de The Animation Workshop (VIA University College) té obert el termini d'inscripció fins al març de 2024

Es tracta d'un laboratori de desenvolupament de projectes fet a mida, que inclou tres mòduls que es duran a terme a Viborg (Dinamarca) al llarg de tres mesos

S'adreça a documentalistes o directors/es de cinema d'animació que tinguin una idea per a un projecte documental que vulguin desenvolupar i els agradaria saber com poder incloure animació de manera efectiva.

Aquest curs de formació professional i laboratori de desenvolupament de projectes consisteix en conferències, casos d'estudi, treball pràctic i tècnic, taller de desenvolupament visual i d'història, tutoria one-to-one, sessions de grup per rebre feedback, pràctica en presentació i pitching, sessions de pitching i consultoria online, entre d'altres.

ANIDOX:LAB us porta des del perfeccionament de la vostra idea de documental animat fins al desenvolupament narratiu i la presentació. Aprendreu com involucrar-vos i combinar els dos mons de l'animació i el cinema documental. A més, explorareu el llenguatge cinematogràfic de l'animació i els mètodes de la narració de no ficció.

Amb la vostra participació, obtindreu:

  • Una plataforma col·laborativa per desenvolupar el vostre projecte.
  • Un programa a mida i un pla de treball basat en les necessitats del vostre projecte i les vostres ambicions.
  • Una sèrie intensiva de tallers desenvolupats amb l'ajuda de professionals de la indústria.
  • Una xarxa professional i contactes de la indústria.
  • Presentació i pràctica en pitching.
  • Guia sobre com crear un pitch package i un tràiler.
  • Accés a totes les activitats extracurriculars a The Animation Workshop com esports, conferències, festes, etc.
  • Consell i recursos per a més formació.

Com presentar-s'hi:

Haureu de proporcionar una descripció d'un projecte/concepte de documental d'animació, una declaració del director/a, una breu biografia i un CV, així com enllaços a obres en línia.

En cas d'una sol·licitud amb èxit al curs, rebreu una carta d'acceptació signada d'aquí a dues setmanes després de la data límit de sol·licitud. En aquest sentit, l'organització prega que confirmeu la vostra plaça tan aviat com us sigui possible. 

Tarifa de participació: 5.215 DKK (700 euros).

Allotjament:

En relació amb la vostra estada a Viborg, mentre assistiu a un dels cursos, l'organització us ofereix ajuda amb l'allotjament com a part del vostre servei. Atès que el format d'ANIDOX:LAB es compon de mòduls curts, les opcions d'allotjament són diferents en comparació amb altres cursos. Durant els dos mòduls a Viborg, normalment s'allotja tots els participants al B&B Hotel Oasen.

Data límit: març de 2024.

Inscripcions

Més informació: Michelle Kranot (mikr@via.dk).

18/9/2023

ANIDOX: LAB de The Animation Workshop compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.