Annecy i MIFA se celebraran online entre el 15 i el 30 de juny

L'Annecy Film Festival 2020 i el seu MIFA (Mercat Internacional de Cinema d'Animació) se celebraran online del 15 al 30 de juny.

Com que és l’únic esdeveniment d’animació en què participa Europa Creativa MEDIA, MEDIA serà digital i aprofitarà l’ocasió per organitzar un EFF (European Film Forum) virtual el 18 de juny, titulat: "El sector audiovisual en un món post-pandèmic: focus en l’animació". Més informació sobre l'esdeveniment Europa Creativa MEDIA disponible properament.

MIFA (Mercat Internacional de Cinema d'Animació) online permetrà fer networking, negociar, intercanviar coneixements, fer adquisicions o conèixer altres professionals.

Contingut online exclusiu:

Es podran localitzar els formats de MIFA redissenyats i optimitzats per obtenir el màxim benefici.

  • A MIFA Pitches es podrà atendre a les presentacions de nous projecte d'animació en desenvolupament. Inclurà sessions de pitching en vídeo seguides de trobades online.
  • Share With permetrà tenir trobades online amb compradors i venedors. En aquestes sessions també es podran descobrir les necessitats dels inversors a l'hora d'adquirir i coproduir contingut. Inclourà trobades online programades amb sessions en viu amb Q&A. 
  • A Industry – Territory Focus es destacarà tota la indústria francesa de l'animació. Inclourà session online programades.
  • A Pitching – Territory Focus es desvetallaran els talents dels països o territoris a través d'una selecció de projectes d'animació. Inclourà sessions de pitching en vídeo seguides de trobades online. 
  • A Meet the… es proporcionaran trobades dedicades a progrmadors de festivals, compositors o editors de llibres. Inclourà trobades online programades.
  • A MIFA Special Events es duran a terme intervencions d'institucions, entre altres. Inclourà sessions online programades. 
  • MIFA Campus (*) oferirà programes per a joves talents en els quals es combinarà tecnologia, visió dels artistes i ‘behind the scenes’ (darrer de les càmeres) dels estudis, etc. Inclourà sessions en vídeo en diferit o sessions de vídeo en directe amb Q&A.
  • A  les conferències hi haurà notícies dels principals canals de televisió, de les plataformes i d'altres organitzacions professionals. 

Totes les trobades programades o en viu es realitzaran entre el 16 i el 19 de de juny de 2020, mentre que tot el contingut estarà disponible fins al 30 de juny de 2020. El próximo 18 de junio de 2020, Europa Creativa MEDIA organitzarà tambén una nova edició de European Film Forum en el marc del festival i del mercat. Próximamente más información.

(*) Els esdeveniments de MIFA Campus seran accessibles sense acreditació.

L'acreditació al MIFA proporcionarà accés a una completa oferta que inclou tot el contingut del MIFA i de les seves eines relacionades. També oferirà accés a la plataforma de vídeo online en la qual veure tota l'oferta del festival (inclou les pel·lícules en competició de la Selecció Oficial, els Work in Progress, els Making of o les classes magistrals).

Més informació sobre l'acreditació al MIFA en aquest enllaç.

Preu de l'acreditació: 110 euros.

22/5/2020

L'Annecy Film Festival 2020 i el seu MIFA (Mercat Internacional de Cinema d'Animació), que compten amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, se celebraran online del 15 al 30 de juny.

L'EFF (European Film Forum) virtual d'Europa Creativa MEDIA tindrà lloc el 18 de juny, en el marc del MIFA i portarà per títol "El sector audiovisual en un món post-pandèmic: focus en l’animació".