Anunciats els European Shooting Stars 2021, que es duran a terme en format digital

European Film Promotion ha anunciat la selecció de les 10 European Shooting Stars 2021. Per primera vegada, EFP presentarà els deu actors i actrius europeus emergents a la indústria cinematogràfica, a la premsa internacional i al públic com a part d’un programa en línia de tres dies.   

La 24a edició de European Shooting Stars, la iniciativa més antiga i prestigiosa d’EFP per promoure el talent actoral europeu, tindrà lloc digitalment, del 23 al 25 de febrer de 2021, una setmana abans dels esdeveniments de la indústria de la 71a Berlinale d’enguany (1-5 de març). La cerimònia de lliurament del premi Shooting Stars tindrà lloc en el marc de les projeccions de la Berlinale a l’estiu.

"Tot i que aquest any tristament no ens podem trobar en persona, us convidem a unir-vos, descobrir i celebrar el millor talent actoral europeu, tot mantenint la seguretat a casa. Aquest és el lema del programa digital European Shooting Stars d'aquest any. Estem encantats que hem estat capaços de crear una experiència digital a través del nostre "Home of Acting Talent" en línia, que obrirà les seves portes i imitarà l'esperit dels nostres esdeveniments físics anuals oferint 3 dies de premsa especialitzada, indústria i promoció pública i activitats de xarxa per al talent escollit enguany ”, afirma la directora general d'EFP, Sonja Heinen.

Les deu Shooting Stars seleccionades per al 2021 són: Seidi Haarla (Finlàndia), Nicolas Maury (França), Albrecht Schuch (Alemanya), Natasa Stork (Hongria), Fionn O'Shea (Irlanda), Žygimantė Elena Jakštaitė (Lituània), Martijn Lakemeier (Països Baixos), Sara Klimoska (Macedònia del Nord), Alba Baptista (Portugal) i Gustav Lindh (Suècia).

European Shooting Stars, que dona suport cada any als actors europeus emergents, ha impulsat les carreres d'estrelles com Alicia Vikander, Carey Mulligan, George MacKay o Riz Ahmed, entre molts altres.

El programa en línia de tres dies per a European Shooting Stars, que es llança amb una presentació de premsa especial per a premsa internacional, la indústria cinematogràfica i el públic el 24 de febrer, proporciona una plataforma única per a les estrelles per reunir-se en reunions individuals amb directors de càsting, productors i cineastes i centres virtuals.

Les European Shooting Stars 2021 són:

Seidi Haarla
 
Seidi Haarla (Finlàndia)
 

Nicolas Maury (França)

Albrecht Schuch (Germany)  © Steffen Roth

Albrecht Schuch (Alemanya)

Nastasa Stork (Hungary) © Eszter Zsuzsanna Harazdy

Natasa Stork (Hongria)

Fionn O'Shea (Ireland)  © Daniel Bergeron

Fionn O'Shea (Irlanda)

Žygimantė Elena Jakštaitė  (Lithuania)  © Dainius Ščiuka

Žygimantė Elena Jakštaitė (Lituània)

Martin Lakemeier (The Netherlands)  © Rens Plasschek

Martijn Lakemeier (Països Baixos)

Sara Klimoska (North Macedonia)  © Zarko Culic

Sara Klimoska (Nord Macedònia)

Alba Babtista (Portugal)  © Justin Amorim

Alba Babtista (Portugal)

Gustav Lindh (Sweden) © Mattias Huss

Gustav Lindh (Suècia)

12/1/2021

European Film Promotion i European Shooting Stars 2021 compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.