Bridging the Dragon ofereix trobades virtuals amb productors xinesos al Marché du Film de Cannes

L'associació Bridging the Dragon i el Marché du Film de Cannes presenten la cinquena edició del seu programa intensiu de dos dies centrat en la Xina: China Next

L'esdeveniment està dedicat a trobades online prèviament programades i a una sèrie de panels de discussió amb destacades personalitats xineses i europees. S'hi analitzarà la situació actual i les perspectives de col·laboració internacional entre la Xina i la resta d'indústries audiovisuals del món.

Amb l'esperit de la nova edició del Marché Marché du Film Online, s'està preparant tot per celebrar-se per Internet i amb el benefici de la flexibilitat que permet la tecnologia.

Les esmentats trobades one-to-one es desenvoluparan de manera digital el dimarts 23 de juny de 2020, mentre que els panels de discussió es realitzaran el dimecres 24 de juny de 2020. Els participants han de tenir una acreditació per al Marché du Film Online.

Més detalls sobre ambdós dies a continuació:

SINO-INTERNATIONAL ONE-TO-ONE MEETINGS:

Aquesta nova versió de les tradicionals trobades per a productors s'obre també en aquesta ocasió a altres empreses com agències de vendes internacionals, distribuïdores, empreses de postproducció o agències de talents. L'objectiu és donar l'oportunitat a qualsevol iniciativa valuosa i útil destinada a connectar els dos mercats.

Trobades destinades a professionals de cinema de la Xina i d'arreu del món que tinguin un interès provat en la col·laboració entre la Xina i la resta d'àmbit internacional. Tenir un projecte que tingui relació amb la Xina és obligatori.

  • Quan: Es realitzaran el dimarts 23 de juny de 2020 de 09:00-13:00 (CET) i de 15:00-19:00 (UTC + 8).
  • Com: La plataforma de matchmaking per a les trobades serà implementada al juny de 2020 al portal del Marché du Film. Als participants se'ls preguntarà què busquen dels seus homòlegs xinesos/internacionals i podran sol·licitar així reunions. Si tens consultes en aquesta etapa pots escriure a: cannes@bridgingthedragon.com

PANEL DISCUSSIONS:

L'actual situació deL mercat cinematogràfic a la Xina: Un resum introductori destinat a informar els professionals internacionals sobre els últims desenvolupaments del mercat xinès. S'oferiran, de manera comprensiva, les xifres, les polítiques i els procediments.

Com resumir la producció de cinema? Perspectives i reptes: Una confrontació entre representants d'empreses i estudis de la indústria cinematogràfica xinesa amb productors europeus i fons de finançament de cinema europeus.

L'impacte en la distribució. Què canviarà? En els últims anys, la Xina s'ha convertit en el principal comprador de pel·lícules internacionals. Els agents de vendes discutiran amb líders de llançament de pel·lícules en sales de cinema i amb distribuïdors online sobre els desenvolupaments en aquesta relació comercial.

Panels destinats a professionals de cinema de la Xina i d'arreu del món.

  • Quan: Se celebraran el proper 24 de juny de 2020 de 09:00-11:00 (CET) i de 15:00-17:00 (UTC + 8).
  • Com: Tindran lloc de manera digital al portal de Marché du Film Online. Si tens consultes en aquesta etapa pots escriure a: cannes@bridgingthedragon.com

Més informació

21/5/2020

Bridging the Dragon compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA

Més informació