Bridging the Dragon ofereix trobades virtuals amb productors xinesos al Marché du Film de Cannes

L'associació de productors/es Bridging the Dragon, juntament amb el Marché du Film del Festival de Cannes acollirà la 6a edició dels Sino-International One-to-One Meetings, com a part d'un programa intensiu de dos dies centrat en la Xina. La data límit per inscriure-s'hi és el 4 de juny de 2021.

L'objectiu és fer coincidir una sèrie de professionals internacionals seleccionats amb els seus homòlegs xinesos d'acord amb els seus enfocaments i objectius mutus. Aquesta edició estarà oberta no només a empreses productores, sinó més àmpliament a agents de vendes, distribuïdors, empreses de postproducció i/o de desenvolupament de projectes.

Els i les professionals de cinema amb un interès demostrat en la col·laboració xinesa-internacional poden inscriure-s'hi. Els participants han de tenir una acreditació al Marché du Film presencial o en línia.

La primera part tindrà lloc virtualment el 13 de juliol de 2021 de 9:00h a 13:00h. La resta del programa inclourà dos pànels un dia abans, el 12 de juliol, amb les últimes tendències del mercat cinematogràfic xinès, així com amb un servei de consultoria gratuït que serà programat amb els experts de Bridging the Dragon i inclourà qualsevol pregunta que pugui sorgir sobre la Xina.

La convocatòria tanca el 4 de juny de 2021. El resultat de la selecció es donarà a conèixer a principis de juliol de 2021.

Més informació i inscripcions.

3/5/2021

Bridging the Dragon compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA

Més informació i inscripcions.