Cannes Next, la plataforma per descobrir i experimentar la innovació i el futur del negoci de l'entreteniment

Cannes Next, la plataforma per descobrir i experimentar la innovació i el futur del negoci de l'entreteniment a Cannes, es durà a terme del 19 al 22 de maig de 2022 i destacarà els canvis de la indústria audiovisual, així com les tecnologies i tendències més destacades.

Conté conferències executives i una iniciativa de desenvolupament empresarial impulsat per la innovació. A més, és una reunió única que millora les associacions i fomenta les oportunitats comercials en connectar la creativitat de primera qualitat amb la innovació tecnològica i empresarial d'avantguarda.

Gràcies a Cannes Next us podreu inspirar amb visionaris i personalitats clau en la presa de decisions de la indústria audiovisual a través d'una sèrie de converses i pànels de debat que faran créixer la vostra xarxa de contactes amb creatius, clients i empreses de tecnologia, entre d'altres. Podreu descobrir i provar noves solucions, establir contacte amb executius i empresaris, assistir a sessions de pitching de noves empreses o startups i explorar noves oportunitats comercials.

L'edició 2022 destacarà:

 • Producció virtual per a productors independents i agents destacats
 • Nou finançament, des de capital risc fins a Media Invest i NFTs
 • Intel·ligència artificial i com utilitzar-la per al packaging, la producció i l'obtenció d'engagement per part de l'audiència
 • Big Data, i per què les personalitats clau de la indústria han d'aprofitar-se'n a l'hora de crear paquets de projectes exitosos. 
 • Exploració d'iniciatives d'avantguarda des del Metavers per a cineastes fins a la futura ciutat-estudi de l'entreteniment.

Virtual Production Day:

La producció virtual, que aplega conjunts fotorealistes creats en motors de videojocs amb pantalles LED, és sens dubte una de les disrupcions més significatives que ha presenciat la indústria cinematogràfica. A més, promet una producció creativa i una gran reducció de costos. Serà només disponible per a produccions de gran èxit de taquilla i grans agents globals de la indústria o revolucionarà el futur del cinema independent permetent que Europa sigui una potència?

 • Assistiu a la classe magistral exclusiva 'Virtual Production for Producers and Directors', a càrrec del guardonat d director de fotografia Jannicke Mikkelsen ('Stowaway'). Impulsada per Unreal Engine.
 • Descobriu els poderosos agents europeus, estudis i experts a la Virtual Production Summit, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, o descobriu com rodar la vostra propera pel·lícula en el set de metavers virtual de virtual de Cornerstone.Land, creat pel guardonat estudi de realitat virtual estesa Zoan.

Future of Financing Day:

L'augment de la competència pels fons públics i l'explosió de la producció combinats amb els efectes derivats de la pandèmia de Covid-19 estan obligant la indústria a buscar nous i innovadors models de finançament per mantenir-se activament competitius.

L'any 2022 representarà un canvi per al finançament per part de la Comissió Europea i per als recursos inèdits en la indústria audiovisual injectats per empreses privades.

 • Exploreu el futur del finançament de pel·lícules tot assistint a la classe magistral exclusiva d'Usheru i descobriu com les dades poden donar suport a la vostre presa de decisions executives, tot aportant més èxit a les produccions. 
 • Sigueu testimonis d'un esdeveniment de pitching únic quan Largo AI presenti els seus escenaris innovadors de packaging produïts per la seva guardonada plataforma de producció intel·ligent. 
 • Obteniu accés a casos d'estudi i a experiències de la Future of Financing Summit amb finançament de la Comissió Europea, l'estudi independent XYZ Films, la iniciativa de capital risc Kiyo i NFT Studio, l'estudi de tecnologia de cinema líder a Europa Cascade8 i el fons de cinema descentralitzat de Hollywood, Decentralized Pictures.
 • Prepareu-vos amb anuncis importants sobre el futur del finançament cinematogràfic a Europa. 

NFTs meet Producers Brunch:

Els NFT (tokens no fungibles) han arrasat al món cobrant milions de dòlars en subhastes digitals. Són anomenats la propera “febre de l'or” o el “factor de canvis en el finançament cinematogràfic mundial”.

Aquesta activitat reunirà set plataformes pioneres validades per la indústria: fons cinematogràfics de propera generació, distribució digital, col·leccionables, gestió de propietat intel·lectual i metavers.

 • Descobriu les oportunitats que els NFT poden oferir als creadors, productors, finançadors i estudis.
 • Connecteu també amb projectes i professionals registrats prèviament. L'aparador es combinarà amb un aparellament de negocis per ordre d'arribada per tal de crear oportunitats comercials entre plataformes, innovadors NFT i un número seleccionat de projectes i professionals de la indústria.

Prepareu el vostre negoci per al futur:

Esteu buscant una solució segura per gestionar les vostre projeccions, festivals híbrids i projeccions comunitàries amb Artinii? Esteu pensant com impulsar la vostra marca de cinema, festival o estudi tot utilitzant la tecnologia NFT validada per les empreses de luxe premium del món que treballen amb MintNFT?

 • Compreneu el desenvolupament i les preferències de les vostres audiències amb l'ajuda de la intel·ligència artificial, combinada amb els coneixements humans proporcionats per Publikum, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA
 • Exploreu la revolució en l'entreteniment que s'està desenvolupant actualment a NEOM, la ciutat-estudi futurista de l'entretenimiento a l'Orient Mitjà.

Inscripcions als tallers de Cannes Next.

___________________________________________________

Conferències amb Europa Creativa MEDIA:

Europe as global leader in virtual production. Visionaries, platforms and studios:
19 de maig de 2022 de 15.00h a 16.30h. Marina Stage (Riviera) i en línia.
 
European Film Forum: Building Europe’s cultural autonomy: MediaInvest and the way forward in the AV sector:
20 de maig de 2022 de 14.30h a 16.30h. Press Conference Room (Palais, Level 3)
 
Future of Financing Summit: New trends in Equity, Venture Capital, tokenized film investment, NFT’s and beyond:
20 de maig de 2022 de 16.30h a 18.30h. Main Stage (Riviera) i en línia. 
 
NFT Panel (només amb invitació):
21 de maig de 2022 de 10h a 11.00h, Palais Stage (Palais -1).
Més informació.
11/5/2022

Cannes Next compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA i es durà a terme del 19 al 22 de maig de 2022.