Comença el rodatge del film amb suport MEDIA 'El Nieto'

El rodatge de la nova pel·lícula de Nely Reguera, El Nieto, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts, s'ha iniciat fa uns dies a Barcelona. 

El film està produït per Fasten Films i coproduït per Bteam Prods i la grega Homemade Films, i compta amb la participació de RTVE, TV3, Movistar + i el finançament de l'ICAA, l'ICEC, Eurimages i el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. La distribució de la pel·lícula a les sales espanyoles es durà a terme en algun moment de 2022, a càrrec de BTeam Pictures.

La cinta està protagonitzada per Carmen Machi i en el seu repartiment s'integren també Itsaso Arana, Arnau Comas, Dèlia Brufau, Yohan Levy i Henrietta Rauth. En breu s'iniciarà la part grega del rodatge, concretament al Camp de Refugiats de Malakasa (Atenes) i es prolongarà durant sis setmanes.

Sinopsi

Cansada de la seva vida de jubilada, i de comparar-se amb les seves amigues que són àvies, Marisa decideix viatjar a un camp de refugiats grec on, al seu parer, necessiten gent exactament com ella. En arribar-hi, descobreix una realitat que no hauria pogut imaginar i que la porta a explorar els límits entre l'amor i la necessitat de sentir-se útil.

'El Nieto' aborda la complexitat d'estimar i cuidar. "Tots hauríem de ser capaços d'atendre tant els altres com a nosaltres mateixos. Cuidar-se els uns als altres és una tasca que ens uneix, ens ajuda a créixer, ens humanitza. El problema ve quan no som conscients que, de vegades, aquest acte respon més a la necessitat d'omplir un buit o suplir una mancança que a un acte de generositat ", indica Nely Reguera.

 

7/4/2021

El Nieto, de Nely Reguera, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts