Conferència 'Infància i joventut: la importància dels espais dedicats'

Els propers 17 i 18 de setembre, l'Oficina Europa Creativa MEDIA de Croàcia organitza la conferència 'Infància i Joventut: la importància dels espais dedicats', que se celebrarà a Rijeka (Croàcia) i també online.

Tot anticipant l'obertura de la Casa dels Nens a Rijeka, Croàcia, es voldria abordar l'actual escassetat d’espais dedicats al cinema europeu, especialment per al públic jove, palesa arreu d'Europa, tant als països petits com als grans. A través d'una sèrie de taules rodones i sales de xat per compartir casos d’èxit i diferents pràctiques, la conferència pretén abordar un debat fructífer i fomentar el treball en xarxa entre els diferents grups d'interès i participants.

Amb 39 ponents confirmats procedents de 17 països, l''objectiu de la conferència és destacar la importància i les diferents maneres de proporcionar un alt contingut cinematogràfic de qualitat i educació cinematogràfica per al públic jove. Posant-lo a disposició i donant als nens i al públic jove oportunitats per explorar i desafiar-se a ells mateixos, els estem ajudant a desenvolupar la seva pròpia sensibilitat per percebre les coses, les persones, les situacions i les emocions.

El primer dia (dijous 17 de setembre), les taules rodones se centraran en pel·lícules per a nens i en educació cinematogràfica des de la perspectiva de la UE. Els i les ponents presentaran espais existents dedicats als infants, així com exemples d’estratègies nacionals per a l’educació cinematogràfica. El segon dia (divendres 18 de setembre), les sales de xat virtuals abordaran la importància dels diferents enfocaments educatius, les iniciatives d’educació cinematogràfica quan no existeixen les estratègies nacionals, exhibicions amb èxit del subprograma Europa Creativa MEDIA i com establir connexions entre llibres i pel·lícules per ressaltar la importància de la narració d’històries.

Consulteu-ne el programa i els participants des del següent enllaç

I uniu-vos a la conferència des dels següents enllaços:

Dia 1 - 17 Setembre 2020, 10.00h 
Follow this event online
Meeting ID: 825 4748 3894
Passcode: 806825

Dia 2 - 18 Setembre 2020, 10.00h 
Follow this event online
Meeting ID: 834 3116 8416
Passcode: 251628

Més informació

16/9/2020

Consulteu-ne el programa

Més informació