Convocatòria oberta pel TFL Audience Design Fund

Des de 2014, TFL Audience Design Fund completa el suport 360o ofert pel Torino Film Lab als professionals audiovisuals d’arreu del món, tot afegint un altre pas essencial: el compromís de l’audiència i de la distribució. La data límit per a sol·licitar aquest fons és el 30 de setembre de 2016.

El TFL Audience Design Fund té com objectiu donar un suport innovador al compromís de l’audiència i estratègies de gran repercussió en el moment de la distribució – dissenyat específicament per acompanyar l’estrena de cada projecte seleccionat en tres territoris abans del 31 de desembre de 2017, lligant-ho d’aquesta manera amb el programa Audience Design del TFL. Aquest nou fons és possible gràcies a l’ajut MEDIA als Fons de Coproducció Internacional.

Aquesta convocatòria destinarà un Fons de Disseny de l’Audiència de màxim 40.000€ (d’un mínim de 7.000€ per a cada territori a un màxim de 20.000€ per confirmar a partir del pla de finançament per a cada distribuïdor) adreçat a cada empresa audiovisual que es presenti amb un projecte de llargmetratge de ficció elegible per aquesta convocatòria.

El TFL Audience Design Fund també inclou la participació obligatòria de com a mínim el productor, director i/o el distribuïdor o agent de vendes a l’Audience Design workshop que tindrà lloc del 23 al 26 de novembre de 2016 per a treballar amb dos dissenyadors d’audiències TFL. El taller té com a objectiu crear possibles passos per a construir, arribar i activar audiències durant el desenvolupament del film, les fases de producció i postproducció i les de vendes i distribució.

L’organització cobreix la formació, l’allotjament i els costos de subsistència durant els tallers. Els participants han de pagar els costos del viatge, però poden estar inclosos en el pressupost de la distribució i l’estratègia del disseny d’audiència de cada territori presentat en la convocatòria.

14/9/2016

Aquesta és una iniciativa del Torino Film Lab amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

La data límit per a presentar projectes és el 30 de setembre de 2016.

Més informació.