Descobreix pel·lícules i projectes amb suport d'Europa Creativa MEDIA

Durant gairebé 30 anys, el programa Europa Creativa MEDIA ha donat suport a la indústria audiovisual europea tot finançant pel·lícules, sèries de televisió europees i formació per a talents professionals per tal de fer més competitives les produccions europees i ajudar-les a viatjar entre fronteres.

Pel·lícules
Les pel·lícules finançades pel Programa MEDIA han competit als principals festivals de cinema d'Europa i més enllà. En el moment en què es demana als ciutadans europeus #stayathome per combatre la difusió de COVID-19, veure una pel·lícula finançada pel programa MEDIA podria ser el moment perfecte per gaudir d’algunes de les millors produccions d’Europa.

Aquí teniu una llista dels darrers festivals de cinema on han participat pel·lícules amb finançament de la UE. Feu clic a cadascun dels festivals i descobriu-ne els títols i premis!

A més de triar la vostra propera pel·lícula per veure, també us convidem a llegir més informació sobre el Programa MEDIA de la Comissió Europea!

2020

2019

2018

Sèries de televisió
Europa Creativa MEDIA també dóna suport a sèries de televisió europees d'alta qualitat emeses en l'idioma original a diversos territoris. Algunes de les sèries que podeu veure actualment són:  My Brilliant FriendBabylon BerlinOccupiedTrapped, i la recent estrenada Freud, entre moltes altres.

On trobar aquestes pel·lícules i sèries?
Podeu fer una ullada a agoodmovietowatch, la guia de reproducció independent que inclou no només la trama i el tràiler, sinó també informació sobre la plataforma on es troba el títol.

Plataformes de VoD
A més, MEDIA dona suport a diverses plataformes de VOD amb un gran nombre de continguts europeus per millorar la presència, la visibilitat i el públic global de les obres audiovisuals europees en línia. Algunes de les quals són: la catalana Filmin (català i castellà), NutAlone (anglès), Curzon (anglès), UnCut (francès-holandès), CineSquare (anglès), UniversCiné (francès-holandès), FilmoTV (francès) i MUBI (anglès).

Videojocs
Finalment, si sou grans aficionats als videojocs, us recomanem dos títols indie finançats per MEDIA que recentment han sortit al mercat: MUTAZIONE, de Die Gute Fabrik i la Bookbound Brigade, de Digital Tales. 

Gaudeix de les millors històries europees i comparteix els teus títols favorits amb nosaltres a les xarxes socials.

@MEDIAprogEU a Twitter

@CreativeEuropeEU a Facebook

@Creative.eu a Instagram

 

22/4/2020

Descobreix l'impacte del suport de MEDIA a la indústria audiovisual europea també a través de la MEDIA Film Database