DocsBarcelona 2020 obre el període d'inscripció de pel·lícules

El Festival Internacional de Cinema Documental, DocsBarcelona, que celebrarà la 23ª edició del 20 al 30 de maig de 2020, ha obert el termini d'inscripció per inscriure documentals. Les pel·lícules presentades seran candidates a les seccions competitives Panorama, Latitud DocsBarcelona i What The Doc! La data límit per enviar-hi films documentals és el 5 de desembre

La secció Panorama agrupa una selecció dels millors documentals del panorama internacional més recent i competeixen pel Premi DocsBarcelona a la Millor Pel·lícula, dotat amb 5.000€.

La secció Latitud DocsBarcelona presenta els documentals més destacats de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina i competeixen pel Premi Latitud DocsBarcelona, dotat amb 3.000€ en treballs de postproducció (finishing, conformació, correcció de color, so, còpies DCP), patrocinat per Antaviana Films.

La secció What The Doc! obre una finestra a les pel·lícules més arriscades i innovadores de l’escena documental i competeixen pel Premi What The Doc! que atorga un jurat unipersonal. Totes elles competeixen també pel premi del públic, patrocinat per Moritz i dotat amb 1.500€.

A les tres seccions totes les pel·lícules presentades han de reunir les següents condicions:

  • El seu contingut pugui considerar-se documental.
  • La seva temàtica encaixa a la secció on es programa.
  • Ser produïdes després de gener de 2018.
  • Tenir una durada mínima de 40 minuts.
  • No haver estat estrenades comercialment a Espanya.
  • No haver estat emeses en una plataforma de VOD a Espanya.
  • No haver estat emeses en una televisió a Espanya.

Consulteu les bases de participació i inscriviu el vostre documental a través de Festhome

El documental s'ha de presentar en versió original i ha de tenir subtítols en anglès quan no sigui l'idioma de la pel·lícula.

La data límit d’inscripció és el 5 de desembre de 2019 i té un cost de 10 euros.

Més informació.

 

23/10/2019

DocsBarcelona, Festival Internacional de Cinema Documental, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, se celebrarà del 20 al 30 de maig de 2020.

La data límit d’inscripció a les seccions competitives és el dijous 5 de desembre.

Més informació i inscripcions.