East Docs Platform 2024 obre les convocatòries

La 13a edició d'East Doc Platform, organitzada per l'Institute of Documentary Film en cooperació amb el One World Film Festival i el suport d'Europa Creativa MEDIA, es durà a terme del 22 al 28 de març de 2024 a Praga (República Txeca). 

Es tracta d'una iniciativa per a professionals a la recerca de socis internacionals per a la coproducció, el finançament i la distribució de projectes documentals a Europa Central i de l'Est

East Doc Platform inclou diverses activitats:

East Doc Forum (del 22 al 28 de març de 2024). Aquest fòrum ofereix l'oportunitat de realitzar pitchings de projectes en desenvolupament/fase inicial de producció a la recerca de finançament i coproducció. Això inclou documentals però també sèries factuals.

A East Doc Forum es realitzarà un taller preparatori de cinc dies per ajudar directors i productors a finalitzar la presentació visual del seu projecte: crear una estratègia de distribució, millorar les habilitats de comunicació i presentació, així com oferir una sèrie de conferències amb casos d'estudi i panells inspiradors, que aborden diversos aspectes del cinema documental en un entorn internacional.

Més informació: kaslova@dokweb.net

East Doc Market (del 26 al 28 de març de 2024). El mercat ofereix als creadors l'oportunitat de reunir-se amb representants de fons de finançament, responsables de canals de televisió, distribuïdors, agents de vendes internacionals i festivals. East Doc Market està destinat a projectes de llargmetratge documental, docu-sèries i curtmetratges en desenvolupament, i en aquest cas, també en producció i postproducció.

Més informació: tocar@dokweb.net

Data límit: 10 de novembre de 2023.

Consulta les bases completes i presenta la teva sol·licitud

14/9/2023

East Doc Platform d'Institute of Documentary Film compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.