EAVE obre la convocatòria del taller Ties That Bind per a coproduccions entre Europa i Àsia

La 14a edició del taller Ties That Bind (Asia - Europe Co-Production Workshop) d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs té oberta la convocatòria fins al 19 d'agost de 2022

Enguany l'organització d'aquesta iniciativa de formació ha anunciat una nova col·laboració amb TAICAA - Taiwan Creative Content Agency.

Ties That Bind és el programa formatiu líder per a les coproduccions Europa-Àsia. Els i les participants treballen juntament amb destacats/des professionals de la indústria dels dos continents. Les sessions se centren en desenvolupament de guió, en el funcionament de les coproduccions, en finançament públic i privat en aquestes dues regions, en pitching, en màrqueting i en distribució. Els i les assistents coneixeran destacats/des agents de vendes internacionals establerts tant a Europa com a Àsia, així com a finançadors i potencials coproductors/es durant el Focus Àsia que se celebrarà a Údine (Itàlia).

Ties That Bind s'adreça a productors/es europeus/es i asiàtics/ques centrats/des en el desenvolupament de projectes. L'organització selecciona cada any cinc productors/es europeus/es i cinc productors/es asiàtics/ques. A més de llargmetratges de ficció, el programa està també obert a sèries de televisió o a pel·lícules d'animació en desenvolupament. També s'encoratja a la participació dels directors/es al curs.

S'accepten les sol·licituds dels professionals europeus/es de la indústria que estiguin interessats/des a treballar amb Àsia de manera general, tot millorant el desenvolupament de la seva carrera. Poden ser agents de vendes internacionals, distribuïdors/es, finançadors/es, programadors/es de festivals, representants de mercats de coproducció o altres productors europeus. Amb aquest perfil, se seleccionaran cinc participants perquè formin part activa del grup. A més, per tal que puguin beneficiar-se de tots els aspectes del programa, si ho desitgen, tindran la possibilitat de ser socis dels projectes dels altres participants i atendre les trobades o reunions amb experts i professionals clau en la presa de decisions.

Calendari:

Workshop 1: Començaments de novembre de 2022 a Taipei (Taiwan) en un marc col·laboratiu amb TCCF - Taiwan Creative Content Fest.
Workshop 2: Finals d'abril de 2023 a Údine (Itàlia) en un marc col·laboratiu amb Udine Far East Film Festival i amb Focus Àsia.

Entre les històries d'èxit amb treball realitzat a Ties That Bind trobem en els darrers anys 'Leonor will never die', de Martika Escobar (World Cinema Dramatic Special Jury Award: Innovative Spirit al Festival de Sundance de 2022); 'Moneyboys', de C.B. Yi (recentment estrenada a Espanya i selecció Un Certain Regard al Festival de Cannes de 2021); 'Holy Emy', d'Araceli Lemos (Best Film Top Prize a LAGFF's Orpheus Awards 2022, Special Mention Award al Festival de Locarno de 2021); 'Whether the weather is fine', de Carlo Francisco Manatad (Youth Jury Award al Festival de Locarno de 2021); 'The Seen and Unseen', de Kamila Andini (Gran Prize of the Generation 14plus International Jury a la Berlinale de 2018); o 'A Yellow Bird', de K. Raja (Setmana de la Crítica de Cannes el 2016), entre d'altres.

Data límit: 19 d'agost del 2022.

La selecció la realitzarà un comitè i s'anunciarà a finals de setembre del 2022.

Tarifa de participació: Gràcies a Europa Creativa MEDIA, és un programa gratuït. Cada participant tindrà allotjament i dietes durant l'estada. Cal tenir en compte que els vols i alguns àpats aniran a càrrec del/de la participant.

Ties That Bind és organitzat per EAVE – European Audiovisual Entrepreneurs amb Friuli Venezia Giulia Audiovisual Fund, Udine Far East Film Festival i TAICCA. Aquest programa compta amb el suport de Europa Creativa MEDIA.

Per a més informació, contacteu amb Alessandra Pastore (coordinadora Ties That Bind) al correu electrònic: tiesthatbind@eave.org

Inscripcions

28/7/2022

Ties That Bind (Asia - Europe Co-Production Workshop) compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA