El film MEDIA 'Libertad', de Clara Roquet, competirà a la Semaine de la Critique de Cannes

El film 'Libertad', de Clara Roquet, una coproducció entre Espanya i Bèlgica amb suport d'Europa Creativa MEDIA al desenvolupament de contingut, s'estrenarà mundialment a la secció de llargmetratges a competició de la prestigiosa selecció de la Semaine de la Critique de Cannes, que es durà a terme del 7 a el 15 de juliol de 2021.

Interpretada per Maria Morera, Nicolle Garcia, Nora Navas, Carol Hurtado i Vicky Peña, la pel·lícula està rodada a diverses localitat de Catalunya: Sant Andreu de Llavaneres, Lloret de Mar, Blanes, Sitges, Vilanova, Garraf i la mateixa Barcelona.

El film està produït per María Zamora, Tono Folguera, Sergi Moreno i Stefan Schmitz, i el guió és de la mateixa Roquet. Es tracta d'una producció entre Lastor Media i Avalon P.C., juntament amb Bulletproof Cupid (Bèlgica). La seva distribuïdora a Espanya serà Avalon, mentre que la seva agència de vendes internacionals és Playtime.

A més de comptar amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, aquest llargmetratge compta també amb l'ajut d'EurimagesICAA i ICEC i té la participació de Televisión EspañolaTelevisió de CatalunyaMovistar +.

Prèviament al seu rodatge durant l'estiu de 2019, 'Libertad' va ser seleccionada a mercats internacionals amb suport d'Europa Creativa MEDIA, com el MIA Market a Roma (Itàlia) o el Fòrum de Coproducció Europa-Amèrica Llatina associat a The Industry Club (Festival de San Sebastián), on va guanyar el Premi ARTE-Kino.

Clara Roquet va ser coguionista del film amb suport MEDIA 10.000 Km (2014) i va presentar els curtmetratges 'El Adiós' (2015) i 'Les bones nenes' (2017). 

8/6/2021

Libertad', de Clara Roquet, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al desenvolupament de contingut.