El film MEDIA 'Libertad', de Clara Roquet, inaugurarà la 66a edició de la Seminci

Després d'estrenar-se mundialment a la Semaine de la Critique de Cannes, el film amb suport MEDIA 'Libertad', òpera prima de Clara Roquet, inaugurarà la 66a edició de la Seminci (Semana Internacional de Cinema de Valladolid), que es durà a terme del 23 al 30 d'octubre de 2021.

La pel·lícula, primer llargmetratge de la guionista i directora catalana, inaugurarà la 66 edició de la Setmana Internacional de Cinema de Valladolid el proper 23 d'octubre i, després del festival, s'estrenarà als cinemes el 19 de novembre de la mà d'Avalon D.A., en codistribució amb Elastica Films.

Interpretada per Maria Morera, Nicolle Garcia, Nora Navas, Carol Hurtado i Vicky Peña, la pel·lícula està rodada a diverses localitat de Catalunya: Sant Andreu de Llavaneres, Lloret de Mar, Blanes, Sitges, Vilanova, Garraf i la mateixa Barcelona.

El film està produït per María Zamora, Tono Folguera, Sergi Moreno i Stefan Schmitz, i el guió és de la mateixa Roquet. Es tracta d'una producció entre Lastor Media i Avalon P.C., juntament amb Bulletproof Cupid (Bèlgica). La seva distribuïdora a Espanya serà Avalon, mentre que la seva agència de vendes internacionals és Playtime.

A més de comptar amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, aquest llargmetratge compta també amb l'ajut d'EurimagesICAA i ICEC i té la participació de Televisión EspañolaTelevisió de CatalunyaMovistar +.

Prèviament al seu rodatge durant l'estiu de 2019, 'Libertad' va ser seleccionada a mercats internacionals amb suport d'Europa Creativa MEDIA, com el MIA Market a Roma (Itàlia) o el Fòrum de Coproducció Europa-Amèrica Llatina associat a The Industry Club (Festival de San Sebastián), on va guanyar el Premi ARTE-Kino.

Clara Roquet va ser coguionista del film amb suport MEDIA 10.000 Km (2014) i va presentar els curtmetratges 'El Adiós' (2015) i 'Les bones nenes' (2017). 

Més informació

23/7/2021

Libertad', de Clara Roquet, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al desenvolupament de contingut.

Notícies relacionades:

El film MEDIA 'Libertad', de Clara Roquet, competirà a la Semaine de la Critique de Cannes