El film MEDIA 'Mediterráneo' s'estrenarà als cinemes l'1 d'octubre

La pel·lícula 'Mediterráneo', de Marcel Barrena, que compta amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals per part de Lastor Media, s'estrenarà als cinemes l'1 d'octubre de 2021, distribuïda per DeAPlaneta.

Es tracta de la primera ficció que explica el naixement de l’ONG Open Arms i parla del seu fundador, Òscar Camps. Dirigida per Marcel Barrena i escrita per Danielle Schleif, explica les històries d’homes i dones anònims que lluiten cada dia per salvar vides al mar.

El film està protagonitzat per actors i actrius de gran projecció com Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López i Àlex Monner, acompanyats d’un repartiment internacional.

'Mediterráneo' és una producció de Lastor Media, Fasten Films, Arcadia Motion Pictures, Cados Producciones (Espanya) i Heretic (Grècia), amb la participació de Televisió de Catalunya, RTVE i Movistar+, amb el finançament de l’ICAA i l’ICEC, i amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

Sinopsi

Octubre 2015. Dos socorristes, Òscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar-hi descobreixen una realitat corprenedora: milers de persones arrisquen la vida cada dia tot creuant el mar en embarcacions precàries i fugint de conflictes armats. I ningú exerceix tasques de rescat. Juntament amb l’Esther (Anna Castillo), en Nico (Sergi López) i altres membres de l’equip, lluitaran per complir una tasca i donar suport als milers de persones que ho necessiten. Per tots ells aquest viatge inicial suposarà una odissea que canviarà les seves vides. Mediterrani és una lluita per sobreviure al mar, un medi moltes vegades hostil on cada vida compta.

Ja està disponible el teaser oficial:

27/7/2021

'Mediterráneo' compta amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals i s'estrenarà als cinemes l'1 d'octubre de 2021