El film MEDIA 'Poppy Field', guardonat al D'A Film Festival Barcelona 2021

El D’A Film Festival Barcelona ha anunciat el palmarès de la seva 11a edició, que s'ha celebrat del 29 d’abril al 9 de maig, amb una edició híbrida, que ha combinat la màxima presencialitat possible a les sales de cinema amb una edició paral·lela en línia. Entre els films guardonats figura la pel·lícula amb suport MEDIA 'Câmp de maci' ('Poppy Field'). 

La pel·lícula romanesa amb suport MEDIA 'Câmp de maci' ('Poppy Field'), del director Eugen Jebeleanu, ha guanyat el Premi Talents, el principal guardó del D’A Film Festival Barcelona, concedit a la millor pel·lícula de la secció del mateix nom i dotat amb 10.000 euros.

'Câmp de maci' ('Poppy Field') és la pel·lícula de debut d’Eugen Jebeleanu i el jurat l’ha premiat “per proposar una absorbent immersió en una realitat asfixiant a través d’una narració precisa, unes interpretacions contundents i una direcció virtuosa”.

Sinopsi

Un jove policia de Bucarest que manté la seva homosexualitat en secret es veu obligat a intervenir en un assalt d’un grup homòfob i ultranacionalista en una sala de cinema durant la projecció d’una pel·lícula queer. Basada en un fet real, Poppy Field reflexiona sobre les vulnerabilitats i les contradiccions d’un protagonista en conflicte constant amb si mateix per culpa del seu entorn heteronormatiu. El film va competir a la passada edició del Festival de Gijón.

Consulteu la resta de fims guardonats al D'A Film Festival Barcelona 2021 des del següent enllaç.

Més informació

7/5/2021

Câmp de maci (Poppy Field), d’Eugen Jebeleanu (Romania, 2020) compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament

Notícies relacionades:

El D'A Film Festival Barcelona anuncia la programació, amb 7 títols MEDIA

Obertes les inscripcions de les activitats professionals del D'A Film Festival Barcelona 2021