El Film MEDIA 'Tres', de Juanjo Giménez, s'estrenarà mundialment a la 18ª edició de Giornate degli Autori de Venècia

El film amb suport MEDIA Tres’, segon llargmetratge del director català Juanjo Giménez, s'estrenarà mundialment a la 18ª edició de Giornate degli Autori de la Mostra de Venècia 2021 i a continuació formarà part de la secció Contemporary World Cinema del Festival de Toronto.

‘Tres’ es una producció de Frida Films en coproducció amb Manny Films, (França) i M-Films (Lituània). La pel·lícula compta amb l'ajuda de l'ICAA, l'ICEC, l'AGADIC i la participació de les televisions TVG, TV3, Canal Plus França, així com els fons d'Europa Creativa MEDIA i Eurimages. Le Pacte s'encarrega de les vendes internacionals. 

La pel·lícula està protagonitzada per Marta Nieto, Miki Esparbé, Francisco Reyes i les actrius i actor gallecs Luisa Merelas, Cris Iglesias i Fran Lareu.

El film va participar al mercat de Coproducció de la Berlinale 2018 i va ser guardonat aquell mateix any a l'onzena edició de TorinoFilmLab.

Sinopsi

C. (39) és una dissenyadora de so que gaudeix de la seva feina i que passa moltes hores sola, gravant efectes sala, wild-tracks, editant, mesclant. L'estudi és el seu últim refugi: un lloc on postergar les avariades relacions que manté amb la seva exparella, amb la seva anciana mare i amb els seus companys de treball. Encara que ella encara no ho sap, C. està començant a desincronitzar-se. Com si fos una pel·lícula mal sonoritzada, el seu cervell ha començat a processar el so més tard que les imatges.

Juanjo Giménez va néixer a Barcelona. El seu curtmetratge Timecode (2016) va guanyar la Palma d'Or a Cannes, el Premi del Cinema Europeu 2017 al millor curtmetratge i va ser nominat als Oscars. Giménez també va dirigir el llargmetratge 'Nos hacemos falta' (TILT 2003'') que es va estrenar al Festival de Cinema de Rotterdam i uns altres dos documentals: 'Contact Proof' (2014) i 'Esquivar i pegar' (2010), així com altres curtmetratges premiats.

29/7/2021

'Tres' compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Single Project)