El programa intensiu IDFAcademy obre inscripcions

El programa de formació intensiva IDFAcademy, adreçat a cineastes i productors/es emergents dedicats al documental, té obertes les inscripcions fins a l'1 de setembre de 2021. 

Aquest curs té lloc cada any al novembre, durant el prestigiós IDFA - International Documentary Filmfestival Amsterdam, i proporciona l'oportunitat de conèixer un ampli espectre de professionals del documental que estan oberts a compartir el seu coneixement de la indústria.

Programa:

Durant aquest intensiu programa de formació, els participants guanyen aprenentatge actualitzat del mercat de documentals i coneixen de primera mà les actuals tendències en la creació d'aquest gènere. A més, s'aborden els models de diverses parts de món per garantir que els participants desenvolupin una visió àmplia del sector. El programa consta de classes magistrals amb directors reconeguts i de sessions més petites sobre temes de divulgació i distribució.

Està previst que IDFAcademy durant l'IDFA tingui lloc de manera presencial amb activitats i trobades a Amsterdam (Països Baixos). Per garantir que tots els participants puguin formar-ne part, l'equip del programa treballa en una alternativa en línia especialment adreçada a participants que no tinguin la possibilitat de viatjar.

En ambdós casos, se seleccionaran menys participants el 2021 que en anys anteriors (la qual cosa permetrà debats, taules rodones o reunions individuals).

Informació pràctica:

IDFAcademy tindrà lloc del 18 al 21 de novembre de 2021. El programa alternatiu en línia se celebrarà del 16 a el 25 de novembre de 2021 (per als participants que no puguin viatjar per restriccions derivades del Coronavirus).

Data límit: 1 de setembre de 2021.

La selecció es realitzarà a mitjans d'octubre de 2021.

La tarifa de participació a IDFAcademy és de 200 euros (exc. 9% IVA).

Per a més informació sobre el programa, cal escriure a: idfacademy@idfa.nl

Inscripció via registre a 'MyIDFA' en aquest enllaç.

22/7/2021

IDFAcademy during IDFA compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.