El projecte de sèrie 'El fill del xofer', d'Isaki Lacuesta, seleccionat al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production Market 2023

En el marc del Berlinale Co-production Market se celebra el Co-Pro Series (21-22 de febrer), que selecciona 10 projectes de sèries d'Europa, Canadà i America Llatina que cerquen partners internacionals.

Entre els projectes seleccionats a la 9a edició de Co-Pro Series figura la sèrie catalana 'El fill del xofer', dirigida per Isaki Lacuesta i produïda per Zeta Studios. El projecte de sèrie compta amb ajut d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding) i amb suport de l'ICEC i de TV3

'El fill del xofer' ('The Chauffeur’s Son') és un thriller polític basat en la novel·la homònima de Jordi Amat. A més de dirigir-la, Lacuesta també s’ocupa del guió en col·laboració amb Isa Campo i Cristóbal Garrido.

Consulteu aquí la resta de projectes de sèrie seleccionats.

En aquesta ocasió, deu projectes de sèries d'alta qualitat d'Europa, Argentina i Canadà busquen coproductors, socis de distribució i difusió i financers adequats entre la indústria internacional. Després de les presentacions, els productors dels projectes es trobaran amb potencials socis interessats en una trobada i en reunions individuals, que tindran lloc al Gropius Bau.

Més informació

17/1/2023

Co-Pro Series és una secció de Berlinale Series Market, part del Berlinale Co-Production Market, que és una iniciativa de Berlinale Pro* del Festival Internacional de Cinema de Berlín i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA i de MDM - Mitteldeutsche Medienförderung).