El seminari i taller internacional Dox In Vitro duu a terme la 14a edició

La 14a edició del seminari i taller internacional DOX IN VITRO, que es durà a terme el 10 i l'11 de setembre de 2023 a la ciutat eslovaca de Piešťany, s'adreça a joves productors/es, documentalistes, directors/es i professionals del cinema, a qui s'introduirà al “món real” del mercat cinematogràfic europeu de pel·lícules documentals.

En aquest seminari de desenvolupament de talents perquè projectes documentals explorin noves visions del gènere a l'era digital es treballa sota la direcció de tutors experimentats i es posa èmfasi en el paper i la necessitat de les coproduccions en aquest sector actual. DOX IN VITRO és una bona oportunitat per consultar sobre el teu projecte.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de Cinematik Piešťany i Europa Creativa MEDIA Slovakia, i està finançada per Slovak Audiovisual Fund. Es tracta també d'una ocasió única per participar com a observadors/es i per debatre directament amb els i les qui faran el documental d'avui i de demà.

Per als participants inscrits hi haurà un ampli programa de presentacions, casos d'estudi, debats plenaris, reunions individuals i pitchings.

Data límit i quota de participació:

  • Amb projecte: 16 d'agost de 2023 (180 euros amb IVA inclòs).
  • Sense projecte: 30 d'agost de 2023 (gratuït).

Més informació i sol·licitud d'inscripció.

10/7/2023

DOX IN VITRO es durà a terme el 10 i l'11 de setembre de 2023 a la ciutat eslovaca de Piešťany.