Entrevista amb Sergei Loznitsa, cineasta ucraïnès: "Sense coproducció no hauria pogut fer cap dels meus films"

La 12a edició de l'Atlàntida Mallorca Film Fest, que es va dur a terme entre el 24 i el 31 de juliol de 2022 a Palma de Mallorca, i del 24 de juliol al 24 d’agost a Filmin, va comptar, entre els seus convidats, amb el director ucraïnès Sergei Loznitsa, que va rebre el premi honorífic Master of Cinema, en una gala dedicada a Ucraïna. 

Des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya vam tenir l'oportunitat d'entrevistar l’emblemàtic cineasta d’origen bielorús Sergei Loznitsa, entre la filmografia del qual figuren diversos títols amb suport d'Europa Creativa MEDIA, com Donbass, Krotkaya, Maidan, My Joy, In the Fog i la seva darrera pel·lícula, presentada a Canes enguany, The Natural History of Destruction, que Loznitsa va presentar a l’Atlàntida Mallorca Film Fest.

Des dels següent enllaç podeu veure el vídeo de les impressions sobre el cinema que el director va compartir amb nosaltres. 

 

5/9/2022

Aquí podeu veure el vídeo de les impressions sobre el cinema que el director Sergei Loznitsa va compartir amb nosaltres.