Europa Distribution presenta els nous programes d'intercanvi i formació per a distribuïdors

L'organització Europa Distribution, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, ha presentat dos dels seus programes d'intercanvi i formació per als professionals de la distribució de cinema. La data límit per inscriure-s'hi és el 28 de gener de 2022. 

Distributors on the Move és un programa destinat a empleats dedicats al màrqueting a empreses independents de distribució i publishing de cinema. Està dissenyat per oferir a aquests professionals l'oportunitat de viure una setmana d'experiència immersiva en una altra companyia de distribució mentre l'ajuden i hi comparteixen know-how. Gràcies a aquesta iniciativa, s'intercanvien idees amb altres professionals estrangers, milloren les habilitats, s'aprenen noves eines i es rep inspiració en conèixer estratègies d'èxit.

Data límit: 28 de gener de 2022.

Període per fer intercanvi: de febrer a juliol de 2022.

Europa Distribution organitzarà i cobrirà un màxim de cinc nits d'allotjament amb un límit màxim de 100€ per nit si l'intercanvi es finalitza de manera presencial. Les despeses de viatge aniran a compte del participant. Si no fos possible o no es vol viatjar, l'intercanvi pot, per descomptat, dur-se a terme de manera digital.

Més informació i inscripcions.

EDMentorShe és un programa de formació digital one-to-one dedicat a dones empleades d'empreses independents de distribució i publishing de cinema.

El programa, que no requereix cap viatge fins al juliol/agost del 2022, està dissenyat per a dones joves del sector de la distribució que estiguin buscant consells per a la seva carrera per part d'altres professionals (en un entorn segur i confidencial). Igualment, si voleu reforçar competències especifiques en un determinat camp professional, unes altres professionals amb una àmplia trajectòria estaran encantades de compartir la seva experiència.

Data límit: 28 de gener de 2022.

Període per fer intercanvi: de febrer a juliol de 2022.

Una sessió grupal final en parelles es durà a terme a Brussel·les (Bèlgica) el juliol-agost de 2022 (amb possibilitat de versió online/presencial/híbrida de la trobada).

Europa Distribution cobrirà l'allotjament i les despeses del viatge a l'estiu per a totes les professionals mentores. En el cas de les participants joves aprenents, l'allotjament serà cobert, mentre que les despeses de viatge aniran a càrrec seu.

Més informació i inscripcions.

 

11/1/2022

Europa Distribution compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.