#EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Convocatòria de suport al desenvolupament de projectes

Aquesta sessió #EuropeCalls incidirà sobre la nova convocatòria de suport al desenvolupament de projectes del subprograma MEDIA d’Europa Creativa, que es publicarà properament, i es farà especial èmfasi als canvis respecte a la convocatòria anterior. L’acte tindrà lloc el proper divendres 18 de setembre de 9:45h a 12:30h, a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7, Barcelona).

L’objectiu del taller és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes

La jornada s’adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA. 

PROGRAMA:

09.45h-10.00h. Registre inscrits.

10.00h-10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

10.15h-10.45h. Exemple de bona pràctica. (Per confirmar)

10.45h-11.45h. Presentació de la nova línia de suport al Desenvolupament Projectes (projectes individuals), tot incidint especialment en els canvis respecte a la convocatòria anterior, a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya.

11.45h-12.15h. Precs i preguntes.

12.15h-12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro

Les inscripcions s’obriran la primera setmana de setembre.

Aforament limitat.

23/7/2015

Nova sessió #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Convocatòria de suport al desenvolupament de projectes el proper 18 de setembre a l’Arts Santa Mònica.

Inscripcions a partir de la primera setmana de setembre.