EuropeCalls Europa Creativa MEDIA Desenvolupament de projectes: inscripcions obertes

El divendres 31 d'octubre de 2014 a la Sala d'Actes del centre Arts Santa Mònica tindrà lloc l’EuropeCalls Europa Creativa, subprograma MEDIA, que tractarà els aspectes tècnics i les bones pràctiques a l’hora de sol·licitar el Suport a Desenvolupament de Projectes

L’objectiu del taller és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al Desenvolupament de Projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. 

La jornada està adreçada a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA. 

Programa:

09.45h  - 10.00h. Registre d'inscrits.

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 10.45h. Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en l’anterior convocatòria d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa. Amb Mercedes Marro, directora de Tomavistas. Tomavistas és la productora del projecte d’animació Lara (in be-tween), beneficiari en la darrera convocatòria de Desenvolupament de projectes.  

10.45h – 11.45h. Presentació de la línia de suport al Desenvolupament Projectes (projectes individuals i paquets de projectes –Slate Funding), a càrrec d'Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya:

  • Valoració dels primers resultats de la convocatòria de desenvolupament en el marc d’Europa Creativa.
  • Aspectes i consells pràctics de la convocatòria: la importància de comptar amb un coproductor.

 11.45h - 12.15h Precs i preguntes.

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquí.

7/10/2014

Aquesta és una iniciativa d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya amb el suport del Servei de Desenvolupament Empresarial.

Les inscripcions es fan a través del web de l’SDE.