#EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Guia de recursos per al sector del documental

El proper dissabte 15 d’octubre de 2016 tindrà lloc la sessió #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Guia de recursos per al sector del documental en el marc de la 17a edició del MediMed. L’acte tindrà lloc de 19h a 20h a la sala Arcs de l’hotel Calípolis de Sitges. 

La sessió consisteix en una presentació de les diferents iniciatives de formació i suport als documentals que s’ofereixen des del Programa Europa Creativa MEDIA, així com els festivals i mercats que compten amb el suport de MEDIA.

Per a aquesta jornada comptarem amb la presència de:

  • Àlex Navarro – Coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya   

PROGRAMA

19:00 – 20:00      Presentació del programa Europa Creativa MEDIA en relació al documental: repàs a tota la cadena de valor, des de la formació al desenvolupament i la distribució, passant pels festivals de documental europeus i els mercats del sector. A càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

La sessió es desenvoluparà en català i en anglès. No hi haurà servei de traducció simultània. 

Inscripcions a través d'aquest enllaç.

 

 

5/10/2016

La sessió #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA – Guia de recursos per al sector del documental tindrà lloc dissabte 15 d'octubre, de 19h a 20h, a la sala Arcs de l'hotel Calípolis (Av.Sofia, 2-6) de Sitges.

Inscripcions obertes a través d'aquest enllaç.