Film Spring Workshop obre la convocatòria

El programa de formació internacional i interdisciplinar Film Spring Workshop, centrat en oferir una educació audiovisual integral i orientada al futur, ha obert la convocatòria de l'edició de 2018, que tindrà lloc a Cracòvia (Polònia), del 17 al 26 d'octubre de 2018

Sobre la base d'una estratègia educativa provada d'aprendre fent, els equips de cinema més novedosos i un equip d'experts amb experiència han estat la pedra angular del èxit d'aquest taller durant 13 anys. Film Spring Workshop és perfecte per a cineastes que desitgen experimentar i millorar la seva capacitat visual de narrativa, així com provar nous formats i aprendre noves tecnologies.

L'innovador programa, desenvolupat amb cura cada any, reflecteix l'enfocament pràctic i l'aventura que suposa introduir-se en el futur de la indústria audiovisual.

Amb el suport de mestres, els participants poden desenvolupar els seus projectes tot utilitzant l'última tecnologia dins un grup especialitzat de la seva elecció: VR & AR, documental, animació, anunci, vídeo musical, narració interactiva, escriptura de guió, previsió en llargmetratges, nous models de producció, imatges generades per ordinador, edició moderna, Selfie TV o cinema per a web, entre altres.

La formació ofereix conferències i tallers impartits per premiats professionals de la indústria, entre els quals s'inclouen els guanyadors de l'Oscar. En passades edicions, el programa va comptar amb Natalie Portman, Juliette Binoche, Allan Starski, Neil Corbould, Ewa Puszczynska, Zbigniew Rybczyński o Mia Bays, entre altres. Al Taller de Film Spring també es duen a terme projeccions de pel·lícules seleccionades i premiades, discussions amb els seus creadors, trobades amb cineastes reconeguts, tutories personalitzades i proves amb noves tecnologies.

Tarifes de participació: Gràcies a diverses institucions de finançament, la quota de participació és de només 80 euros. Els àpats, l'allotjament i les despeses de viatge no estan cobertes en aquesta quota.

El taller s'adreça a representants de totes les professions de la indústria d'arreu del món: directors, productors, guionistes, directors de fotografia, actors, editors, especialistes en efectes digitals, especialistes en postproducció, programadors, animadors, dissenyadors gràfics, desenvolupadors de videojocs, compositors musicals, músics, artistes, enginyers de so, especialistes de pintura corporal o YouTubers. El programa dóna la benvinguda a joves debutants o emprenedors, graduats en cinema i art, així com a professionals experimentats que vulguin treballar en el sector audiovisual. Poden participar equips que vulguin treballar en els seus projectes / pel·lícules i persones individuals que vulguin trobar col·laboracions per als seus projectes.

Data límit d'inscripció: 5 d'octubre de 2018

Inscripció online en aquest enllaç.

Més informació en aquest enllaç.

20/6/2018

Film Spring Workshop compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA i tindrà lloc a Cracòvia (Polònia), del 17 al 26 d'octubre de 2018

Més informació.