Guia per a principiants sobre el finançament europeu

Aquesta guia s’adreça a petites empreses (PIMES), organitzacions no governamentals (ONG), gent jove, investigadors, agricultors, organismes públics i altres categories. Amb referències als web sobre totes les oportunitats de finançament de la Unió Europea, disponibles durant el període 2014-2020, aquesta guia proveeix informació bàsica, especialment sobre com i on sol·licitar l’ajut i altres normatives generals (criteris d’elegibilitat, etc).

Aquesta guia pot ser un punt de partida per a les persones que encara no hagin sol·licitat cap finançament europeu, però també serà útil per aquelles que tinguin experiència prèvia en els programes de la CE.

El nou pressupost de la Unió Europea, o el marc financer plurianual, funciona des del 2014 fins el 2020. La nova generació de programes europeus recull els èxits del passat però han estat millorats i modernitzats. S’hi pot trobar una focalització en àrees clau pel futur de la UE: recerca i innovació, transport, energia, oportunitats de treball per a la generació jove i millorar de la competitivitat de les empreses europees, entre altres. L’objectiu és clar: generar feina i creixement i crear una millor qualitat de vida a Europa.

Més informació.

7/9/2016

Descarregueu-vos la guia en format pdf.

Consulta aquesta i altres guies MEDIA o de la Comissió Europea a través d’aquest enllaç.