Inscripcions obertes per a la 7a edició del European Arthouse Cinema Day

La setena edició del European Arthouse Cinema Day, organitzada conjuntament per Europa Cinemas i CICAE (Confederació Internacional de Cinemes d'Art i Assaig) i amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, se celebrarà el diumenge 13 de novembre arreu del món. Les inscripcions per participar-hi estan obertes. 

Els cinemes participants ja poden crear un compte únic, on gestionar la informació dels cinemes i accedir al material promocional.

Des del 2016, més de 700 cinemes de més de 40 països han participat en l'esdeveniment, tot oferint una magnífica programació que inclou preestrenes, pel·lícules per a públic jove i clàssics de la història del cinema europeu. Amb convidats especials, debats i exposicions, l'esdeveniment és sempre tan divers com el mateix cinema europeu.

 
European Arthouse Cinema Day és la primera activitat internacional conjunta dels exhibidors de cinema per promocionar el cinema europeu i impulsar l'experiència cinematogràfica amb la col·laboració dels distribuïdors, dels productors i dels titulars de drets. A més, té com a objectiu enfortir els cinemes a les regions que no tenen els seus propis sindicats d'artistes, mentre es desenvolupen estructures de suport i augmenta la visibilitat de les pel·lícules arthouse en general.

La iniciativa brinda als cinemes participants l'oportunitat de ressaltar activament la seva identitat i mostrar el seu enfocament europeu en termes de programació dedicada a pel·lícules d'aquest continent i activitats a les àrees de promoció i innovació amb l'objectiu d'augmentar l'audiència i la circulació de aquesta cinematografia.

L'European Arthouse Cinema Day és una imprescindible trobada cinematogràfic que augmenta la visibilitat del treball que realitzen els cinemes que projecten cinema independent o arthouse per la diversitat cinematogràfica i per la seva valoració com a punts de trobada a les comunitats locals.

Més informació

28/9/2022

European Arthouse Cinema Day es durà a terme el 13 de novembre de 2022 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA