Inscripcions obertes per a la conferència InterdocsBarcelona

Ja us podeu inscriure a la 4ª edició de la jornada InterdocsBarcelona, que se celebrarà el proper dimecres 25 de maig, de 9h a 17h, al Teatre del CCCB. Aquesta és una iniciativa del DocsBarcelona amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

L’acte consisteix en una trobada professional dedicada a la reflexió, comprensió, divulgació, creació, finançament i exhibició del documental interactiu, a través de diverses conferències. Durant la jornada hi haurà ponències sobre la creació i la narració transmèdia i estudis de cas significatius, d’àmbit internacional. També es presentaran projectes, experiències i iniciatives d’àmbit espanyol.

Entre els ponents hi trobem Liz Rosenthal, fundadora i CEO de Power to the Pixel (Regne Unit);  David Dufresne & Anita Hugi, periodista independent i productora (Canadà / Suïssa); Emilie Bessard, Commissioning editor d’interactiu d’ARTE (Francia) i Brenda Longfellow & Mike Robbins, documentalista a la York University (Canadà) i creatiu tecnològic a Helios Design Labs.

A més a més ens acompanyaran Fernando Irigaray docent i webperiodista UNR (Argentina); Angelo Attanasio & Carlos Ruiz, periodista i programador a Interactius (Catalunya);Ferran Clavell, cap de innovació a TV3 (Catalunya); Joan Guasch, director continguts digitals a EGM Laboratoris Color (Catalunya) i Bernat Aragonés, editor
i supervisor d’efectes digitals a Antaviana Film.

Consulteu el programa de la conferència i les biografies dels ponents a través d’aquest enllaç.

Aquesta activitat té un cost de 30€ (IVA inclòs) tarifa estàndar i de 16€ (IVA inclòs) tarifa estudiant. Adquiriu la vostra entrada a través d’aquest enllaç. //www.docsbarcelona.com/en/ecommerce/inscription-en/conference-inscription/

No us perdeu el Popathon - InterDocs Hack Jam: el taller intensiu per crear prototips documentals web amb petits equips multidisciplinars. Organitzat conjuntament per la Popathon i interDocsBarcelona.

Consulteu els vídeos de les anteriors jornades InterdocsBarcelona a través del nostre canal de YouTube o a través dels enllaços següents: 2a edició: 2014 i 3a edició:2015.

27/4/2016

Aquesta és una iniciativa del DocsBarcelona amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

DocsBarcelona Industry té el suport Europa Creativa MEDIA.

InterdocsBarcelona se celebra el proper dimecres 25 de maig, de 9h a 17h, al Teatre del CCCB.

Més informació.