Inscripcions obertes per a l'acte de presentació del nou programa Culture Moves Europe

El proper 10 d'octubre, de 16h a 18:00h, es durà a terme, de manera híbrida, l'acte de presentació de Culture Moves Europe, el nou programa de mobilitat per a artistes i professionals de la cultura. Podeu inscriure-us-hi des de l'enllaç següent

Mariya Gabriel, comissària europea d'Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, presentarà l'esdeveniment, juntament amb la presència d'altres representants de les institucions europees i dels sectors cultural i creatiu.

Culture Moves Europe és el nou programa de mobilitat europeu permanent per a artistes i professionals de la cultura, finançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea i implementat pel Goethe-Institut.

Oferirà beques a artistes, professionals de la cultura i organitzacions d'acollida de tots els països d'Europa Creativa i abastarà els sectors de la música, la traducció literària, l'arquitectura, el patrimoni cultural, el disseny, la moda, les arts visuals i les arts escèniques.

Basat en l'èxit del projecte pilot i-Portunus, el programa fomentarà la mobilitat sostenible i inclusiva i prestarà especial atenció als creadors emergents.

L'esdeveniment de llançament es durà a terme el dilluns 10 d'octubre de 2022 de 16:00 a 18:00 CEST. Podeu seguir-lo en línia i participar en el debat a través de la plataforma d'esdeveniments en línia.

El discurs de la comissària Mariya Gabriel anirà seguit d'un intercanvi d'alt nivell entre l'eurodiputada Sabine Verheyen, presidenta de la Comissió de Cultura i Educació i Johannes Ebert, secretari general del Goethe-Institut, així com una taula rodona sobre "Suport a la Mobilitat d'Artistes Emergents” amb representants del sector cultural.

• Quines són les prioritats bàsiques per a la implementació de Culture Moves Europe?
• Quins són els reptes als quals s'enfronten els artistes emergents i quin suport específic necessiten pel que fa a finançament i oportunitats?
• Quin és el paper de les organitzacions d'acollida per donar suport als artistes emergents?
• Històries personals d'antics becaris d'i-Portunus: com ha canviat el programa les seves carreres?

L'acte es durà a terme en anglès.

Més informació i inscripcions

21/9/2022

L'acte de presentació de Culture Moves Europe es durà a terme, de manera híbrida, el proper 10 d'octubre de 16:00 a 18:00 CEST. Inscripcions

Notícia relacionada: Culture Moves Europe, nou programa de mobilitat per a artistes i professionals de la cultura