Inscripcions obertes per a Screen Leaders 2020

Screen Leaders és un programa de desenvolupament estratègic per a empreses de la indústria audiovisual que vulguin transformar el seu negoci. Les inscripcions estan obertes fins al 17 d'abril de 2020.

S’adreça a professionals líders d’empreses de l’àmbit del cinema, televisió, animació, vídeojocs, post-producció, VFX, serveis, vendes, distribució i exhibició. La formació oferirà als participants les eines necessàries per liderar i fer créixer la vostra empresa en un mercat internacional complex i innovador.

Des de la planificació estratègica i la implementació, per tal d’alinear la vostra empresa cultural a aquesta estratègia, aquest programa impulsa la innovació i construeix el valor de la vostra empresa. Facilita la presa de decisions per donar suport al futur de la vostra companyia.

Aquesta formació tindrà lloc de juny a novembre de 2020, dividida en tres mòduls, amb trobades entre les sessions:

Mòdul 1: A Limerick (Irlanda), del 28 de juny al 2 de juliol de 2020. 

El paper de l'estratègia, els tipus de lideratge, la comprensió de la cultura i la motivació, la gestió del canvi, la creació d'equips, la influència i l'impacte, la col·laboració, el treball en equip i casos d'estudi internacionals en la indústria. Aprenentatge i coaching empresarial: un a un amb els tutors de l'equip.

Mòdul 2: A Dublín (Irlanda) i a Hamburg (Alemanya), agost i octubre de 2020:

. Estratègia i coaching financer de negocis: 27 & 28 d'agost i 31 d'agost & 1 de setembre de 2020 a Dublín (Irlanda)

. Estratègia i coaching en lideratge empresarial: 8 & 9 d'octubre de 2020, a Dubín i 12 - 13 d'octubre de 2020, a Hamburg (Alemanya)

Mòdul 3: A Brussel·les (Bèlgica), del 22 al 26 de novembre de el 2020.

Coaching i desenvolupament del talent, lideratge en innovació i canvi, augment de l'eficàcia personal, resolució de conflictes, negociació, intel·ligència emocional i vinculació del rendiment amb l'estratègia de l'organització. Casos d'estudi internacionals i industrials. Aprenentatge i coaching empresarial: assessoraments individualitzats amb els tutors de l'equip.

Més informació i inscripcions.

7/2/2020

Screen Leaders compta amb el suport de l'Irish Film Board i d'Europa Creativa MEDIA.

La data límit d'inscripció és el 17 d'abril de 2020.

Més informació i inscripcions.