Inscripcions obertes per al seminari interactiu LSD (Logline, Sinopsi, Demo & Picth)

LSD (Logline, Sinopsi, Demo & Picth) és un seminari interactiu per a guionistes, directores/ors, editores/ors i productores/ors de projectes de ficció i documentals, amb alguna experiència prèvia o principiants, que es durà a terme el 18 i 19 de novembre a Barcelona. La data límit per inscriure-s'hi és el proper 11 de novembre.

El seminari, organitzat per Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya en col·laboració amb la Fundació SGAE i amb el suport de Dones Visuals i Guionistes Associats de Catalunya, anirà a càrrec de l’autora, teòrica de dramatúrgia i guionista Fernanda Rossi

L’objectiu del taller és aprendre a preparar el pitch, a redactar-ne el logline, la sinopsi i el tractament efectius, i a treballar amb una millor estructura per presentar la demo o el work in progress de 3 a 20 minuts d’un projecte audiovisual, amb la finalitat d’obtenir finançament a mercats i fòrums de pitch.

El primer dia el seminari, que tindrà lloc el 18 de novembre a la Sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona, serà de caire teòric. Es tractaran temes com la definició i funció del pitch, logline, sinopsi, tractament i demo per a la recerca de finançament. Atès l’aforament limitat del taller, la participació es farà per ordre d’arribada de les inscripcions. Es pot participar únicament el primer dia i sense necessitat de tenir projecte.
 
El seminari del segon dia, que tindrà lloc el 19 de novembre al Club Social de la SGAE Barcelona, serà d’exercicis pràctics en un projecte propi per aplicar els conceptes del dia anterior. La participació serà de 25 projectes màxim, i amb un màxim de dues persones per projecte (directora/or i/o guionista i/o productora/or i/o editora/or, etc.), màxim 50 persones. La inscripció a la sessió pràctica (amb projecte) es farà a partir de la selecció de projectes en base a la informació rebuda en el formulari d’inscripció i prèvia confirmació per part de l’organització. Per participar el segon dia és obligatori haver participat el primer. 
 
El termini per inscriure-s'hi i la presentació de projectes finalitza l’11 de novembre.
 
 
Consulte-ne el programa i inscriviu-vos-hi
 
 
23/10/2019

El seminari LSD (Logline, Sinopsi, Demo & Picth) es durà a terme a la seu de la SGAE a Barcelona el 18 i 19 de novembre.

Programa i inscripcions.

Data límit d'inscripció: 11 de novembre