Inscripcions obertes per al webinar sobre la convocatòria «Laboratori d'Innovació Creativa (Innovation Lab)»

L'Oficina Europa Creativa Espanya ofereix, el proper dimarts 28 de juny, una sessió informativa en línia sobre la convocatòria Laboratori d'Innovació Creativa (Creative Innovation Lab) del programa Europa Creativa, orientada a finançar la creació de solucions innovadores que puguin aplicar-se al sector audiovisual i almenys a un altre sector creatiu i/o cultural.

Aquesta convocatòria, la data límit de presentació de sol·licituds de la qual és el 7 de setembre de 2022, s'emmarca en el Capítol Intersectorial del Programa i, per tant, busca la cooperació entre els diferents sectors de les indústries culturals i creatives per a l'obtenció de solucions innovadores que tinguin un impacte positiu en diversos i amb potencial d'inserció al mercat.

En aquesta sessió, els tècnics de l'Oficina Europa Creativa Espanya explicaran els detalls de la convocatòria i es presentaran dos projectes beneficiaris de la convocatòria de 2021.

Si vols conèixer millor aquesta convocatòria i les seves possibilitats, pots accedir a la documentació en aquest enllaç i aquí pots revisitar el vídeo de la sessió informativa que l'Agència Executiva de la Cultura i l'Educació de la Comissió Europea va oferir a l'abril (anglès).

Formulari d'inscripció al webinar.

PROGRAMA:

10:30 h. Benvinguda

10:35 h. Presentació de la convocatòria i del formulari de sol·licitud 

Carolina Fenoll Espinosa | Tècnica de l'Oficina Europa Creativa Cultura

Ainhoa González Sanchiz | Coordinadora de l'Oficina Europa Creativa MEDIA Euskadi

Manuel García Álvarez | Tècnic de l'Oficina Europa Creativa Cultura

11:20 h. Presentació de projectes beneficiaris

Àlex Navarro Garrich | Coordinador de l'Oficina Europa Creativa MEDIA Catalunya

Sandra Grano de Oro Tuñón | Optiva Media. Projecte: «Third Stage. Pan-European platform and innovative business model for distribution and promotion of AV streaming of European cultural performances»

Virginia Galán i Miguel Eek | Mosaic producciones audiovisuales SL. Projecte: «Musika Peripherika: The New Crossroads of Music & Film in the 21st Century»

11:55 h. Torn de preguntes

12:10 h. Fi de la sessió

17/6/2022

La sessió informativa en línia sobre la convocatòria Laboratori d'Innovació Creativa (Creative Innovation Lab) del programa Europa Creativa es durà a terme dimarts 28 de juny a les 10.30h. 

Més informació i inscripcions