Inscriu-te a la jornada 'Desenvolupament d'audiències joves a les indústries culturals i creatives'

El proper dijous 30 de novembre, en el marc de la Presidència Espanyola de la Unión Europea, l'Oficina Europa Creativa Espanya organitza, amb la col·laboració de les Oficines Europa Creativa Cultura, MEDIA España, MEDIA Andalucía, MEDIA Catalunya i MEDIA Euskadi, la jornada 'Desenvolupament d'audiències joves a les indústries culturals i creatives'.

El Pla de Treball de la UE en matèria de Cultura per al període 2023-26 confirma que la cultura exerceix un paper fonamental en la vida de les persones i incrementa la nostra qualitat de vida, a més de facilitar la cohesió social i territorial i fomentar el respecte a la diversitat.

Amb aquesta afirmació com a punt de referència indiscutible, el compromís d'administracions, institucions i agents dels sectors i les indústries culturals d'assegurar l'accés dels joves a la cultura és decisiu per dibuixar un futur més esperançador per a la nostra societat. Per aquesta raó, els plans i programes a l'àmbit europeu, així com el Pla 2023-26 esmentat o el Reglament del Programa Europa Creativa, inclouen el desenvolupament d'audiències joves i l'accés d'aquestes a productes culturals com un dels seus eixos prioritaris.

Però moltes vegades l'oferta que es planteja des d'aquestes administracions, institucions, etc., que han de facilitar aquest accés, no és encertada i està desconnectada de les necessitats i les preferències de les audiències joves.

I és per això que la jornada pretén reflexionar sobre aquestes desconnexions, tot donant veu a projectes impulsats per i per als joves, alguns amb el suport d'Europa Creativa.

Més informació i inscripcions.

20/11/2023

La jornada 'Desenvolupament d'audiències joves a les indústries culturals i creatives' es durà a terme dijous 30 de novembre a les 16h a l'Auditori del Ministeri de Cultura i Esports (C/San Marcos, 40. Madrid).

També es podrà seguir per streaming

Consulteu-ne el programa i inscriviu-vos-hi.