Inscriu-te al European Film Market 2022 sota el paraigües de MEDIA Stands

Ja estan obertes les inscripcions per participar al proper European Film Market (EFM)sota el paraigües de MEDIA Stands. Afanyeu-vos! Les places són limitades.

El proper European Film Market (EFM) es durà a terme a Berlín (Alemanya) del 10 al 17 de febrer de 2022.

Tingueu en compte que la inscripció a l'EFM sota el paraigües de MEDIA Stands està oberta als participants que compleixin els criteris d'elegibilitat, és a dir, entitats europees independents que ofereixin contingut europeu.

I tingueu en compte també que no hi ha relació entre el registre a l'estand i l'acreditació al mercat. El registre a l'estand no inclou el registre al mercat o al festival i no dona dret a una reducció de preu en l'acreditació al mercat o al festival.

Elegibilitat:

Durant el procés de registre, se sol·licita informació sobre com es compleixen amb els criteris d'elegibilitat. MEDIA Stands està obert a productors o distribuïdors europeus independents establerts a Europa i que ofereixin contingut europeu (llegiu més a baix la definició).

Durant el procés de registre, se sol·licita una afirmació que es compleix amb aquest i els altres criteris. Un cop us haugueu registrat, s'enviarà la sol·licitud a Europa Creativa MEDIA per verificar que compliu amb els criteris i que encara queda espai als estands. L'objectiu de MEDIA Stands és comunicar com a màxim en el termini d'una setmana l'acceptació o no de la sol·licitud.

Contingut Europeu:

Es considera contingut europeu tota aquella obra de ficció (llargmetratge incloent pel·lícules d'animació) i documental, ja siguin producció completada, un projecte o un format, que compleixi amb les següents condicions: la majoria de l'obra ha d'estar produïda per companyies establertes a un o més països participants a Europa Creativa MEDIA i ha de tenir participació significativa de professionals que són ciutadans o residents dels països participants a Europa Creativa MEDIA.

La programació següent no és elegible:

 • enregistraments en directe, jocs de televisió, tertúlies, reality shows o programes educatius, pedagògics i de pràctica;
 • documentals de promoció turística, reportatges “making-of”, reportatges sobre animals, notícies i “docu-soaps”;
 • projectes que promoguin, directament o indirectament, missatges contraris a les polítiques de la Unió Europea, per exemple, projectes que puguin ser contraris als interessos de la salut pública (alcohol, tabac, drogues), respecte als drets humans, seguretat de les persones, etc. llibertat d'expressió, etc.;
 • projectes de promoció de la violència i/o el racisme i/o amb contingut pornogràfic;
 • obres de caràcter promocional;
 • produccions institucionals per promoure una organització concreta o les seves activitats.

Beneficis de la inscripció sota MEDIA Stands

Les companyies europees seleccionades per tenir el seu espai als MEDIA Stands de l'EFM tindran accés a moltes facilitats i serveis:

Un estand per a 180 participants amb:

 • Espai amb taules per a reunions.
 • Recepció amb hostesses/os internacionals.
 • Cafeteria.
 • Wi-Fi exclusiva.
 • Facilitats per a la càrrega del portàtil o tablet.
 • Servei de magatzem.
 • Servei de missatgeria.

 

17/11/2021

European Film Market (EFM) es durà a terme a Berlín (Alemanya) del 10 al 17 de febrer de 2022.

Les places per inscriure-s'hi sota el paraigües de MEDIA Stands són limitades. 

Més informació i inscripcions.