Inscriu-te al proper taller de la 2a edició d'European VoD Meetings a Venècia

Obertes les inscripcions del proper taller de la segona edició d'European VoD Meetings, formació professional adreçada especialment a professionals del sector del VoD. La data límit d'inscripció és el proper 30 de juny

Especialitzat en el tractament de cinema europeu independent i de cinema art-house, el segon taller de la seva segona edició es realitzarà a Venècia (Illa Sant Servolo) a Itàlia, de l'1 al 4 de setembre de 2020, durant el Festival de Cinema de Venècia.

Aquest curs organitzat per EUROVOD (l'associació europea de plataformes de vídeo sota demanda especialitzades en cinema independent o art-house) està obert a quaranta participants. Han de ser professionals de la distribució digital (plataformes VoD, distribuïdors o agregadors) amb un perfil executiu. El programa està obert també a propietaris de drets com ara festivals o productors i a empreses de tecnologia que treballen per i per a les plataformes VoD. Aquesta trobada resulta de la mateixa manera interessant per a start-ups que es plantegin obrir un nou servei de VoD.

L'objectiu de la formació és reforçar la competitivitat de les plataformes europees de VoD, preservant la riquesa de la diversitat cultural del seu catàleg, a través de la transmissió de coneixements i l'aprenentatge entre parelles. Es fomenta la implementació de projectes innovadors, produint una anàlisi actualitzada i completa de les necessitats del sector i de les seves oportunitats. També s'estimula cap a una millor comprensió de les dinàmiques que podria influir en la circulació de les pel·lícules europees, artístiques i independents a Europa, així com a altres llocs.

La formació neix de la urgència de les plataformes europees de VoD per establir xarxes i punts de referència, tot fomentant el diàleg dins de la cadena de drets i amb els proveïdors de serveis (alimentant una economia del coneixement per al benefici de tota la indústria i per a la creativitat europea). El Video on Demand és un sector jove basat en la innovació, en la recopilació de diferents coneixements així com en l'experiència en tecnologia i cinema. Tot això requereix una actualització constant: transparència, comunicació, anàlisi de dades, cooperació, confrontació sobre els temes d'actualitat del negoci, desenvolupament de nous projectes, adquisició d'eines tècniques, artístiques, comercials, de màrqueting i de gestió.

Quota de participació (curs a Itàlia):

Per al segon taller, les tarifes són de 1.050 euros, i inclouen:

  • Taxes de matrícula.
  • Eines pedagògiques (online i offline).
  • Quatre nits d'allotjament en campaments privats a l'illa de San Servolo, on es realitzarà la formació. 
  • Àpats (esmorzar, dinar, sopars d'obertura i tancament).
  • Instal·lacions comercials (50 euros de descompte en el cost anticipat de l'acreditació Industry Trade Venècia FF; prioritat per als estands del VoD Market Day).

Gràcies a el suport d'Europa Creativa MEDIA, aquest curs ofereix beques i quotes reduïdes per a participants. Contacta amb l'organització per a més informació.

Contacte: Silvia Cibien (scibien@eurovod.org)

Més informació 

19/5/2020

El segon taller de la segona edició d'European VoD Meetings es realitzarà a a Venècia (Illa Sant Servolo) a Itàlia, de l'1 al 4 de setembre de 2020, durant el Festival de Cinema de Venècia. La data límit d'inscripció és el proper 30 de juny

Compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA