Inscriu-te al Series Mania Forum Digital!

L'expansió del coronavirus a Europa i a altres continents va obligar a la cancel·lació de Sèries Mania i del seu fòrum industrial, però gràcies a Internet, la cita esdevé una trobada digital que començarà el dimecres 25 de març, com estava previst, i es prolongarà fins al 7 d'abril. Inscriu-t'hi!

Per un preu de 90 eurosSeries Mania Forum Digital oferirà els pitchings en vídeo dels 16 projectes seleccionats, inclosos els dos espanyols‘Juego de espejos’ de Telespan (Vértice 360) i ‘Submarine’, de The Mediapro Studio i la brasilera Globo.

A més, estarà disponible una selecció de les sessions d'UGC Writers Campus Pitching, també pitchings en vídeo de la residència d'escriptura entre professionals francesos i israelians, així com la secció 'Coming Next From', sobre les sèries que vindran en els propers mesos de països com Alemanya, França i el Quebec.

Sèries Mania Fòrum Digital inclourà una selecció de més de 60 sèries internacionals.

A l'igual que en la seva edició física a Lille, el fòrum només accepta professionals. Per accedir a Sèries Mania Fòrum Digital, s'ha de sol·licitar l'acreditació online i esperar-ne l'aprovació.

Tal com ha comentat l'European Producers Club, és imprescindible que el desenvolupament de projectes de cinema i televisió segueixi endavant tot i que els rodatges i la postproducció de molts títols han hagut de paralitzar-se. La indústria ha de seguir treballant en el desenvolupament de guions i en el finançament de projectes per tal d'estar preparats quan la suspensió de l'activitat acabi i es pugui reprendre la normalitat.

 

24/3/2020

Series Mania Forum Digital, que se celebrarà entre el 25 de març i el 7 d'abril, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.