Jornada MEDIA All 4 One al Festival de San Sebastián

La jornada es realitza dins el marc del Festival Internacional de San Sebastián i porta per títol ‘Millor desenvolupament, més finançament i major distribució’. Se celebrarà el proper 24 de setembre al KURSAAL, Industry Club, sales 8 i 9.

L'acte és d'accés gratuït per a tots aquells que tinguin una acreditació d'indústria del Festival de San Sebastián. Es prega confirmació d'assistència a l'adreça de correu info@europacreativaeuskadi.eu abans del 22 de setembre.

Programa

09:30 - 10:00 - Inscripció i cafè de benvinguda

10:00 - 10:15 - Presentació de la jornada. A càrrec de LUCIA RECALDE, Directora de la Unitat MEDIA i AINHOA GONZÁLEZ, coordinadora de MEDIA Desk Euskadi.

10:15-11:00 - Ponència: ‘Com avaluar el potencial de mercat d’una teleserie’, a càrrec de JOHN PEEK, Director General de TAPE Consultancy Ltd.

11:00-11:45 - Xerrada sobre 'Aparició de les plataformes VOD en el mercat'. Modera PETER ANDERMATT, coordinador de MEDIA Desk España i compta amb la participació de MURIEL JOLY, Directora de desenvolupament de negoci de Under The Milky Way International i SOPHIE DE MAC MAHON, Directora executiva de Flix Olé

11:45-12:30 - Xerrada sobre ‘Oportunitats financeres i fiscals per als rodatges a Espanya’. Modera ÀLEX NAVARRO, coordinador de MEDIA Desk Catalunya i compta amb la participació de PEDRO MARTÍN, Director d’Audiovisual i cultura a Crea SGR i PATRICIA MOTILLA, sòcia d’Andersen Tax & Legal.

12:30 - Precs i preguntes. Moderat per VICTORIA FERNÁNDEZ ANDRINO, coordinadora de MEDIA Desk Andalucia.

12:45 - Networking Cocktail.

Podeu descarregar el programa de la jornada en aquest enllaç, i les biografies dels ponents que participen a la jornada.

Aquesta jornada està organitzada per Europa Creativa Desk - MEDIA Andalucia, Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, Fundación Cultural Oficina MEDIA España i Europa Creativa Desk - MEDIA Euskadi

 

8/9/2017

La jornada MEDIA All 4 one tindrà lloc el 24 de setembre de 2017 i és gratuïta per aquells que tinguin acreditació d’indústria al Festival de San Sebastián. Es prega confirmació d'assistència l'adreça de correu info@europacreativaeuskadi.eu abans del 22 de setembre de 2017.