Jornada Taboo'ks: Del llibre a la pantalla. Inscripcions obertes

El proper dilluns 9 d’octubre de 2017, de 10:00h a 14:00h, tindrà lloc la 'Jornada Taboo'ks: Del llibre a la pantalla', dins el marc de la 50a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. 

 

Serà a l’Espai Industry Hub by Catalan Films & TV (Hotel Meliá Sitges - Carrer de Joan Salvat Papasseit, 38, Sitges), i comptarà amb una masterclass sobre adaptació cinematogràfica, una presentació de les obres finalistes de la convocatòria Taboo’ks i una taula rodona sobre els aspectes creatius i legals de les adaptacions literàries en el cinema i en la televisió.

La jornada s'adreça principalment a editors, agents literaris i productors audiovisuals, i és d'entrada gratuïta, prèvia inscripció i fins a completar aforament. No es requereix acreditació del Festival. 

INSCRIPCIONS AQUÍ

PROGRAMA

10.00h - Benvinguda a càrrec de Mònica Garcia Massagué, subdirectora de la Fundació; Àlex Navarro, coordinador Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya; i Patrici Tixis, president del Gremi d'Editors de Catalunya.

10.15h -  Ponència de Nick Antosca, escriptor i productor, creador de Channel Zero (HBO), sobre el procés creatiu de l’adaptació com a escriptor, i com a creador de contingut audiovisual.

Presenta Miquel Barceló, crític, editor i escriptor; jurat de la convocatòria Taboo'ks

10.45h -  Presentació de les 5 obres finalistes de la convocatòria Taboo'ks.

11.45h -  Coffee break.

12.15h -   Taula rodona 'Del llibre a la pantalla', sobre les oportunitats de l’adaptació literària, al voltant dels aspectes creatius i legals en les adaptacions literàries al cinema i la televisió. Comptarà amb la participació de:

Modera Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

13.30h -  Precs i preguntes.

14:00h -  Conclusions i clausura de la sessió.

Podeu descarregar el programa de la jornada en aquest enllaç.

15/9/2017

Aquesta jornada l'organitza el Sitges Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb la col·laboració d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

L'entrada és gratuïta, prèvia inscripció en aquest enllaç i fins el 6 de setembre o fins a completar aforament.

Descarregar el programa.