Jornades professionals a l’Atlántida Film Fest de Palma de Mallorca

Els propers 28 i 29 de juny de 2017 tindrà lloc a la Misericòrdia, a Palma de Mallorca, la segona edició de les jornades professionals en el marc de l’Atlántida Film Fest i que compten amb la col·laboració de la Fundación Cultural Oficina MEDIA España i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya. Aquesta edició porta per títol: Noves realitats, noves audiències.

Durant els matins hi haurà conferències i taules rodones, i a la tarda dues sessions d’un taller per aprendre a crear vídeo 360 i en VR, a càrrec de l’empresa líder europea KHORA.

Totes les conferències són gratuïtes però és necessari inscriure-s’hi prèviament.

Programa:

28 de juny: Tecnologia, Indústria: Aprenentatge

10h Presentació de les jornades

10:15h -10.50h

Ús de la VR per a crear nous continguts i ampliar l’audiència de l’audiovisual a Europa, a càrrec de Sergio Oliveira (Khora)

11:00h -11.45h

L’arribada de les VR a la indústria del cinema tradicional. Creació de continguts i de nous esdeveniments, a càrrec de  Ruta Boguzaite (Wide VR)

12:00h -12.45h

Taula rodona sobre recerca i promoció de nous talents i noves estratègies de màrqueting, amb Sergi Moreno (productor de Lastor Media), Marta Cruañas (productora), María Zamora (productora Avalon Productions) i Jaume Ripoll (director del Festival)

Entrades matí.

Pausa dinar + Networking

14:30h - 19h  

Taller KHORA: Creació de VR com a elements narratius pel teu film: Creació del primer vídeo 360º. Sessió de visionat d’altres vídeos creats en VR. Aprèn el què s’ha de fer i el què no i tot seguit, amb una càmera especial, roda el teu primer vídeo 360º. Al final de la sessió compartiràs el vídeo i el pujaràs a YouTube

Entrades tarda.

 

29 de junyTecnologia, Industria: Activisme

10h Presentació de les jornades

10:15h -10.50h

VR i salut mental. El negoci de vendre records. L’ús de la VR per ajudar a malalts de demència a Dinamarca, a càrrec de Sergio Oliveira (Khora)

11:00h -11.45h

No necessites ser el New York Times per fer periodisme en Realitat Virtual, a càrrec de Pablo Mohave. Aquesta conferència inclourà la presentació de la darrera creació de Pablo Mohave a Lesbos

12:00h -12.50h

La creació de nous públics a través de l’animació. Experiència a Grècia amb els refugiats kurds i siris, a càrrec de Mario Torrecillas

Entrades matí.

Pausa dinar + Networking

14:30h - 19h  

Taller KHORA: Creació de VR com a elements narratius pel teu film: Creació del primer vídeo 360º. Sessió de visionat d’altres vídeos creats en VR. Aprèn el què s’ha de fer i el què no i tot seguit, amb una càmera especial, roda el teu primer vídeo 360º. Al final de la sessió compartiràs el vídeo i el pujaràs a YouTube.

Entrades tarda.

12/6/2017

Aquesta és una iniciativa de Filmin i que compta amb el suport del programa Europa Creativa MEDIA.

Les jornades professionals de l’Atlántida Film Fest tindran lloc els dies 28 i 29 de juny de 2017 a Palma de Mallorca.

Més informació.