La 4a edició de l'International Atlantida Mallorca Film Fest arribarà a cinc països

La quarta edició de l'International Atlantida Mallorca Film Fest es durà a terme entre 10 de desembre de 2021 i el 10 de gener de 2022 a cinc països del continent europeu (Portugal, Grècia, Eslovènia, Albània i Romania). 

Organitzat per la plataforma Filmin, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, és el festival de cinema online més gran d'Europa. 

L'Atlàntida Mallorca Film Fest compta també amb el suport de l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears - Govern de les Illes BalearsFundació Mallorca Turisme - Consell Insular de MallorcaAjuntament de Palma i l'Institut Ramon Llull, que per segon any consecutiu se suma als col·laboradors del festival per promoure l'audiovisual català a l'estranger. 

També per segon any la plataforma de VOD Cinesquare és la seu virtual del festival a Grècia, Eslovènia, Albània i Romania, mentre que Filmin, a la plataforma portuguesa, acull l'edició al nostre país veí.

17 títols (14 llargmetratges i 3 curts) integren la programació del festival. Destaquen títols com The Most Beautiful Boy in the World, documental nominat als Premis del Cinema Europeu, així com altres èxits de l'última edició del festival a Espanya com 'Human Factors', 'All Eyes Off Me' o 'Lost Boys'. El cinema català adquireix una rellevància especial amb títols com 'My Mexican Bretzel', 'L'ofrena' o 'Ovella'.

Podeu consultar la programació completa del festival des de l'enllaç següent

1/12/2021

Portugal, Grècia, Eslovènia, Albània i Romania acolliran l'International Atlantida Mallorca Film Fest de Filmin entre el 10 de desembre de 2021 i el 10 de gener de 2022.