La VI edició de l'Atlàntida Mallorca Talents Lab de l'Atlàntida Film Fest anuncia els projectes guardonats

La VI edició de l'Atlàntida Mallorca Talents Lab (AMTL), que s'ha dut a terme a Mallorca del 25 al 27 de juliol de 2023, en el marc de l'Atlàntida Mallorca Film Fest de Filmin, ha anunciat els projectes guardonats

Amb la col·laboració de la nostra oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i de l'Oficina MEDIA España, la sisena edició de l'Atlàntida Mallorca Talents Lab ('AMTL'), és un espai que vol fomentar la producció i la creativitat a l'audiovisual, crear llaços entre els creadors i la indústria i fomentar la circulació de projectes audiovisuals en diferents fòrums nacionals i internacionals.

En aquesta ocasió l'organització havia rebut 180 projectes.

Després de les sessions de pitching en format presentació de projecte (ficció i no ficció), han estat comunicats els guardonats dels diferents premis amb la col·laboració d'Elástica FilmsDeluxe Spain i Abycine Lanza:

  • 'Rubens 2020', de Sergi Pérez. Produeix Carla Sospedra. Premi Abycine Lanza. Selecció a Competició.
  • 'Caro Nanni', de Pablo Maqueda. Produeix Haizea G. Viana. Millor projecte de documental. Premi de 30.000 euros, distribució d'Elástica Films i còpies amb Deluxe Spain.
  • 'Tres edades' (San Dai Shi Guang), de Jiajie Yu Yan. Produeix César Esteban Alenda. Millor projectes de ficció. Premi de 30.000 euros, distribució d'Elástica Films i còpies amb Deluxe Spain.

 

28/7/2023

Atlàntida Mallorca Talents Lab compta amb la col·laboració de la nostra oficina Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya 

Atlàntida Mallorca Film Fest és un projecte de Filmin, plataforma que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA. 

Notícies relacionades:

Atlàntida Mallorca Film Fest obre la VI convocatòria de l'Atlàntida Mallorca Talents Lab (AMTL)

La VI edició de l'Atlàntida Mallorca Talents Lab (AMTL) anuncia els projectes seleccionats