'MEDIA al Maldà' us convida a la projecció del film amb suport MEDIA 'El Inocente', de Louis Garrel

El proper dijous 25 de maig, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i en el marc del cicle 'MEDIA al Maldà', us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'El Inocente', de Louis Garrel, al Cinema Maldà de Barcelona.

El cicle 'MEDIA al Maldàconvida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunyal'últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió (i l'última d'aquesta primera temporada) es durà a terme el dijous 25 de maig de 2023 a les 20:30h, amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'El Inocente', de Louis Garrel, guanyadora de 2 Premis César 2023.

Sinopsi

Abel (Louis Garrel) és un jove vidu que porta una vida tranquil·la treballant com a guia en un aquari de Lió. Quan descobreix que la seva mare, Sylvie (Anouk Grinberg) és a punt de casar-se amb un exatracador que acaba de sortir de la presó, Abel entra en pànic. Decidit a protegir la seva mare i amb l'ajuda de la seva amiga Clémence (Noémie Merlant) començarà a vigilar de prop Michel… però la trobada amb el seu nou padrastre podria fer que la seva vida i la de la gent que l'envolta canviï per sempre.

El film està produït per Les Films des Tournelles i Arte France Cinéma Arcadia Motion Pictures, Caballo Films, i distribuïda a l'Estat espanyol de la mà de BTeam Pictures, amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució

'El Inocente' és una comèdia francesa sentimental i policíaca alhora, dirigida i interpretada per Louis Garrel. Completen el repartiment Roschdy Zem, Anouk Grinberg, Noémie Merlant, Manda Touré, Léa Wiazemsky, Jean-Claude Pautot, Yanisse Kebbab i Florent Masarin.

El film, que va inaugurar la darrera edició del Festival Ohlalà, va ser seleccionat al Festival de Cannes 2022, a la secció Perlas del Festival de San Sebastián 2023, i va ser guardonat amb 2 Premis CésarMillor actriu secundària (Noémie Merlant) i Millor Guió Original (Louis Garrel, Tanguy Viel, Naila Guiguet), entre les 11 nominacions a les quals optava.

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

L’activitat, iniciada el mes de setembre de 2022, pretén també reforçar i promocionar la gran tasca social i cultural que duu a terme el Cinema Maldà, al cor de Barcelona, i l’únic que perdura al barri de Ciutat Vella. El Maldà, que va celebrar el 75è aniversari el 2021, és un cinema ‘diferent’, que conserva l'essència d'aquells entranyables cinemes de barri, i que lluita cada dia amb propostes creatives i innovadores per convocar el públic a les sales i crear comunitat. Un cinema que defuig de les estrenes més comercials i aposta per una programació de qualitat.

Amb la projecció de 'El Inocente' finalitza la temporada 2022-2023 del cicle 'MEDIA al Maldà'.

En el marc d'aquesta primera temporada, la resta de pel·lícules projectades han estat, per ordre cronològic: 'Pacifiction', d'Albert Serra; 'McCurry, la búsqueda del color', de Denis Delestrac; 'Cerdita', de Carlota Pereda; Vasil, d'Avelina Prat; 'La Maternal', de Pilar Palomero; 'Girasoles Silvestres', de Jaime Rosales; 'Suro', de Mikel Gurrea; i 'As Bestas', de Rodrigo Sorogyen

El proper mes de setembre de 2023 tornarem amb més projeccions de pel·lícules amb suport d'Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà

11/5/2023

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film amb suport MEDIA 'El Inocente', de Louis Garrel, al Cinema Maldà

Dijous 25 de maig de 202320:30h

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

*Entrada lliure fins a completar aforament