'MEDIA al Maldà' us convida a la projecció del film amb suport MEDIA 'McCurry, la búsqueda del color'

El proper dijous 27 d'octubre, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i en el marc del cicle 'MEDIA al Maldà', us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA McCurry, la búsqueda del color, de Denis Delestrac, al Cinema Maldà

El cicle 'MEDIA al Maldà' convida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya, l'últim dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió es durà a terme el proper dijous 27 d'octubre a les 20.30h, amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'McCurry, la búsqueda del color', de Denis Delestrac.

Comptarem amb la presència de la productora de la pel·lícula, Polar Star Films, que presentarà la pel·lícula abans de la projecció.

McCurry, la búsqueda del color és una coproducció entre Polar Star Films, Intrépido Films i Steamroller Media A.I.E i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding). El documental es va poder veure a la darrera edició del Festival de Màlaga, i a la Selecció Oficial del Doc NY i del Glasgow Film Festival, entre altres. 

Sinopsi

'McCurry, la búsqueda del color' és el primer llargmetratge que analitza des de dins la vida i obra del fotògraf Steve McCurry, molt conegut pel seu retrat de la noia afganesa de la portada del National Geographic. El fotògraf, els seus familiars i amics donen vida a les històries que hi ha darrere de les fotografies més emblemàtiques. Amb accés únic al seu procés creatiu i a imatges inèdites, descobrim el seu compromís de registrar el que defineix i uneix els éssers humans en la cerca del color.

Recupereu aquí l'entrevista que vam tenir ocasió de fer-li al fotògraf Steve McCurry i al director del documental, Denis Delestrac, amb motiu de la preestrena del film a Barcelona el passat mes de juny. 

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

 

20/10/2022

Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film amb suport MEDIAMcCurry, la búsqueda del color’, de Denis Delestrac, al Cinema Maldà

Dijous 27 d’octubre, 20.30h

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

Aforament limitat

*Invitació gratuïta per ordre d’arribada